Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod en manieren waarop wij je kunnen helpen.


Strategische sessie

Meer informatie

Laten we in gesprek gaan over jouw bedrijf! Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw bedrijfsdoelen en de volgende stappen die jij kunt zetten met je bedrijf. We kijken naar wat er goed gaat in je bedrijf, waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit kunt realiseren.


Coachingsprogramma: Meer Klanten Op Jouw Manier

Meer informatie

Je zou eigenlijk best meer klanten willen hebben, meer impact willen hebben op hun leven en natuurlijk ook een beter inkomen willen halen uit je bedrijf. Het gaat je nu niet snel genoeg.


Kick start klanten werven

Meer informatie

In 28 dagen ga je aan de slag met marketing op een manier die bij jou past. Alles is erop gericht zo snel mogelijk klanten te werven. We starten met een halve dag intensieve training waarin je ideeën en inzichten krijgt aangereikt om aan meer klanten te komen. Tijdens deze bijeenkomst maak je jouw eigen plan met eenvoudige maar effectieve acties die jou helpen meer klanten binnen te halen. Met je plan ga je aan de slag. Tijdens het uitvoeren van jouw marketingplan word je gecoacht. Zo blijf je gemotiveerd en ga je doelgericht aan de slag.


Puurst als jouw businesspartner

Meer informatie

Voor succesvolle ondernemers die hun impact willen vergroten. Ontdek hoe je: - Jouw visie echt realiseert - Je businessmodel schaalbaar maakt, zodat je de groei beter aankunt - Ontsnapt uit de waan van de dag


Manage je bedrijfsgroei

Meer informatie

Gericht op ambitieuze ondernemers die de volgende stap willen zetten in hun bedrijf. Ontdek hoe je: - Onderneemt zonder stress en met plezier - Je weer regie krijgt op je groei - Je bedrijf voor jou werkt in plaats van andersom


Boek: Meer klanten op jouw manier!

Meer informatie

Je wilt als zelfstandig ondernemer graag veel mensen helpen met jouw producten en diensten. Maar wat als de klanten niet in de rij staan? Dan ga je aan de slag met marketing! Krijg meer klanten door marketing in te zetten op een manier die bij jou past!

css.php