Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

 

EEN SUCCESVOL BEDRIJF VOOR DIENSTVERLENENDE ONDERNEMERS DIE MET HUN BEDRIJF DE VOLGENDE STAP WILLEN ZETTEN IN DE KOMENDE ZES MAANDEN


Creëer een succesvol bedrijf waarmee je meer klanten aantrekt, met een glashelder bedrijfsverhaal, een onweerstaanbaar producten- en dienstenaanbod, een natuurlijke verkoopstrategie en waarmee je het beste uit jezelf als ondernemer haalt!

Herken je het volgende?

 • Worstel je nog steeds met het binnenhalen van klanten?
 • Vind je het lastig om op te vallen tussen de vele concurrenten?
 • Ben je heel goed in je vak, maar voel je je nog geen echte ondernemer?
 • Heb je je klanten veel te bieden, maar staan ze nog niet voor jou in de rij?
 • Lukt het je niet om met je bedrijf het inkomen te verdienen dat je zou willen?
 • Twijfel je eraan of je ooit echt succesvol zult worden met je bedrijf?
 • Voel je je onzeker als ondernemer

Wil je nu eindelijk eens echt gaan groeien met je bedrijf?

Ben je klaar om te gaan groeien op professioneel, persoonlijk en financieel vlak en een succesvol bedrijf neer te zetten? Of blijf je veilig zitten in de comfortzone waarin je je nu bevindt, zonder voldoende klanten en zonder de omzet en het inkomen dat je eigenlijk zou willen?

Je bent niet de enige ondernemer met twijfels en onzekerheid!

Ervaar jij wat veel ondernemers doormaken? Heb je het gevoel dat je stilstaat? Dat je alleen aan het worstelen bent, zonder plan, zonder duidelijkheid en zonder zicht op betere tijden? Je bent niet de enige, al voelt dat misschien zo. Veel zelfstandig professionals of ondernemers met een klein team dromen van meer succes voor hun bedrijf. Ze hebben zoveel te geven, maar ze weten niet waar ze moeten beginnen om hun bedrijf naar het volgende level te brengen. Wist je dat meer dan de helft van de ondernemers binnen vijf jaar stopt met zijn bedrijf, omdat het niet lukt om voldoende klanten te vinden? Dat mag jou niet gebeuren en hoeft jou ook niet te gebeuren! Misschien wil jij wel heel graag meer mensen helpen met jouw vakkennis, maar heb je nooit geleerd hoe je een onderneming kunt laten groeien. Welke stappen moet je nemen? Wat is er nodig om meer klanten aan te trekken? Je weet het niet, want je onderneemt nu actie zonder goede strategie en hebt niet geleerd hoe je het effectiever kunt doen. Het kan heel ontmoedigend zijn als het je ondanks al je inspanning en harde werken niet lukt om vooruit te komen, of in ieder geval niet zo snel als je zou willen. Als je nog steeds dezelfde resultaten behaalt en nog ongeveer evenveel verdient als toen je begon. Je kunt daardoor onzeker worden en aan jezelf gaan twijfelen. Je vraagt je misschien af of je ooit echt succesvol zult worden met je bedrijf. Is dit vooral omdat je niet weet welke stap je nu moet nemen om je bedrijf naar een volgend niveau te brengen?

Vind je misschien dat je nog even moet wachten omdat

 • je het alleen wel kunt;
 • je denkt dat het vanzelf wel beter zal gaan;
 • je niet genoeg tijd hebt om aan de slag te gaan met je bedrijf;
 • je geen geld wilt uitgeven aan de groei van je bedrijf?

Deze bezwaren zijn vaak een excuus om niet te kiezen voor de groei van je bedrijf. Immers:

 • Veel succesvolle ondernemers hebben een groep mensen om zich heen door wie ze zich laten inspireren, die met hen meedenken en die hen helpen om nog succesvoller te worden.
 • Uitstelgedrag is absoluut niet effectief, voor ondernemers is het zelfs heel onverstandig.
 • Tijd draait om het stellen van prioriteiten. Iedereen heeft dezelfde 24 uren in een dag, het gaat om het handig en effectief indelen van jouw tijd.
 • Investeren om topondernemer te worden en bouwen aan een succesvol bedrijf met behulp van bewezen technieken levert je een enorme financiële groei op.

Wist je dat het mogelijk is om in korte tijd díe vaardigheden en kennis op te doen, waarmee je jouw bedrijf enorm aantrekkelijk maakt voor potentiële klanten en je deze klanten ook nog op een natuurlijke manier aan je kunt binden?

Jouw ondernemersdroom

Hoe zou het voor jou zijn als..

 • je meer klanten zou kunnen bedienen met jouw diensten, die zoveel meerwaarde bieden voor hen?
 • jouw klanten bleven terugkomen, omdat jij telkens die oplossingen biedt waar jouw klant op zit te wachten?
 • je klanten zo enthousiast zouden zijn, dat ze andere mensen naar jou zouden doorverwijzen?
 • je niet meer hoefde te concurreren op prijs, of constant zou moeten onderhandelen over de prijs van jouw producten en diensten, omdat je klanten graag betalen voor de waarde die jij levert?

Dat is toch je ondernemersdroom? Dat je met het werk waarvan je houdt, nu ook eindelijk de boterham verdient die je wilt verdienen en zelfs nog meer? Dat het nu ook mogelijk wordt om dromen die je al langere tijd koesterde maar niet voor mogelijk hield, ook echt te realiseren, zoals die reis die je zo graag met je gezin wilt maken of het huis waar je altijd al van gedroomd hebt? En waarschijnlijk droom je niet alleen van deze concrete resultaten, maar wil je ook uitgroeien tot een ondernemer die zich zelfverzekerd voelt en gemotiveerd is om steeds meer waarde te leveren aan zijn of haar klant. Je wilt meer zelfwaardering ervaren en vrolijker en energieker zijn. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je omgeving. Want ongetwijfeld ben je prettiger in de omgang als je er geen stress meer over hebt of je wel voldoende klanten krijgt en of je je gezin de volgende maand nog kunt voorzien…

Stapsgewijs van droom naar resultaat

Wat zou het heerlijk zijn als je ondersteuning zou krijgen bij het waarmaken van jouw ambities!  Om jou en andere ondernemende professionals hierbij te helpen, hebben wij een stappenplan voor een succesvol bedrijf ontwikkeld. Een stappenplan dat jou alle tools in handen geeft om de ondernemer te worden die jij wilt. In zes maanden begeleiden wij jou bij de groei van jouw bedrijf. Het stappenplan dat we samen doorlopen, bevat de volgende elementen:

Stap 1 – Ontdek jouw verhaal Je gaat werken aan een ijzersterk verhaal dat jou onderscheidt van de concurrentie en dat jouw klanten inspireert.

Stap 2 – Kies je doelgroep Je richt je op een doelgroep die graag betaalt voor jouw diensten, omdat jij hen echt begrijpt en hun problemen kent, en de resultaten levert die zij nodig hebben.

Stap 3 – Ontwikkel een onweerstaanbaar aanbod Je ontwikkelt een voor jouw doelgroep onweerstaanbaar producten- en dienstenaanbod waarmee jij je klant naar zijn ’next level’ gaat brengen.

Stap 4 – Master je marketing Je leert welke marketingstrategieën er zijn en ontwikkelt een praktisch plan met acties die bij jou en jouw doelgroep passen.

Stap 5 – Word een topondernemer Je gaat aan de slag om je competenties als ondernemer te verbeteren en een mindset te ontwikkelen die vergelijkbaar is met die van vele succesvolle ondernemers.

“Wat ik tijdens de training als bijzonder ervoer, was de persoonlijke benadering van Pieter en Annemieke. Een kaartje met een quote die precies bij mij past, een krantenartikel in de brievenbus over een onderwerp dat met mijn bedrijf te maken heeft.(Anita Drost)

Hoe ziet het programma eruit?

Zes-maandentraining Natuurlijk kost het tijd om je bedrijf opvallend goed neer te zetten en zo zichtbaar te maken, dat je er klanten mee aantrekt. De training ’Creëer een succesvol bedrijf in 5 stappen’ helpt je hierbij. We bieden je een afwisselend programma van zes maanden met groepsbijeenkomsten, online sessies, individuele coaching en intervisie. In dit programma doe je kennis op die voor iedere ondernemer belangrijk is, maar er is ook veel ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo werk je een half jaar lang intensief aan de groei van jouw bedrijf, ook tussen de bijeenkomsten door. Afwisselend, praktisch en persoonlijk Al vanaf week één ben je bezig met het zichtbaar maken van jouw bedrijf en groeit je zelfvertrouwen om jezelf steeds meer als expert te profileren. De groeps- en online bijeenkomsten zijn zo opgezet dat je meteen in praktijk kunt brengen wat je leert. Daarnaast helpen we je tijdens de individuele coaching om je ondernemersvaardigheden en de mindset van een topondernemer te ontwikkelen. Je volgt de training met een kleine groep andere ondernemers. Je zult merken dat je elkaar nodig hebt om het beste resultaat te behalen. Door de maandelijkse intervisiebijeenkomsten blijf je gedurende het hele trainingsprogramma in contact met elkaar en kun je elkaar ondersteunen en verder helpen. Concreet krijg je als deelnemer het volgende aangeboden:

 • Zes trainingsdagen waarin je essentiële kennis en vaardigheden opdoet voor jouw bedrijf, en deze ook gaat toepassen.
 • Een extra activiteit als afsluiter van de training.
 • Opdrachten om in de praktijk te werken aan de groei van jouw bedrijf.
 • Zes individuele coachingsgesprekken om de competenties en mindset van een topondernemer te ontwikkelen.
 • Vijf online sessies waarin je al je vragen kunt stellen.
 • Sparren, kennis uitwisselen en inspiratie opdoen tijdens intervisiebijeenkomsten met de groep ondernemers.

 Welke resultaten kun je van de training verwachten?

Deelnemen aan de training ’Creëer een succesvol bedrijf in 5 stappen’ betekent van dromen naar daden gaan, van ambities naar acties. Je werkt aan de groei van jouw bedrijf en dat levert je het volgende op:

 • Je leert denken en handelen als een topondernemer.
 • Je beschikt over alle praktische, mentale en emotionele hulpbronnen die je nodig hebt om de ondernemer te worden die jij graag wilt zijn.
 • Je hebt goed in beeld wat jouw markt is en welke ontwikkelingen daarin spelen.
 • Je weet hoe je jouw concurrentie voorblijft.
 • Al tijdens de training vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en krijg je meer klanten.
 • Je leert hoe je de investering van deze training snel terugverdient.
 • Je gaat met plezier en succes ondernemen.
 • Je vergroot je expertstatus en daarmee jouw aantrekkingskracht op klanten.
 • Je verkoopt jouw diensten en producten op een persoonlijke en integere manier.

Elly Oosting

Dankzij de training heb ik nu veel duidelijker voor ogen wie mijn doelgroep is en kom ik er steeds meer achter wat mijn klanten belangrijk vinden. Daardoor kan ik mijn bedrijf en website beter op hen afstemmen. Verder ben ik veel meer gefocust geraakt op wat ik wil bereiken, werk ik nu meer gestructureerd en is mijn netwerk uitgebreid met meer potentiële klanten. Lees verder

De trainers van Puurst Ondernemersacademie

Pieter Henzen Ondernemen zit mij in het bloed. Al op mijn 14e startte ik samen met een klasgenoot mijn eerste bedrijfje. Ik zie overal kansen. Toen ik nog peuter was, liep ik tijdens het boodschappen doen met mijn moeder al regelmatig weg om bij de slager een plakje worst te halen. Het is mijn passie om het beste uit mensen en hun bedrijf te halen. Het mooie van mensen die ondernemen is dat zij risico’s durven te nemen en echt gaan voor wat zij het liefst willen doen. Daarnaast creëren ondernemers met hun diensten zoveel toegevoegde waarde, dat ze de wereld van hun klanten echt veranderen. Annemieke Tisssink ’Mijzelf verkopen’ was voor mij jarenlang het meest enge dat er bestond. Ik wilde mezelf niet opdringen en was bang om commercieel te zijn. Maar al op mijn 19e, toen ik mijn eerste bedrijf had, merkte ik dat je toch echt naar buiten moet om als ondernemer te overleven… Daarom heb ik me vanaf die tijd verdiept in marketing, communicatie en ondernemerschap. Telkens heb ik daarbij gezocht naar de meerwaarde en toepasbaarheid voor zelfstandig ondernemers. Meer informatie en inschrijven Wil je meer weten over de training ’Creëer een succesvol bedrijf in 5 stappen’ of wil je jezelf inschrijven? Meld je dan aan voor een vrijblijvend intakegesprek, door het formulier “Inschrijfformulier intakegesprek ‘Creëer een succesvol bedrijf in 5 stappen’” in te vullen. Mail dit formulier naar annemieke@puurst.nl onder vermelding van ’inschrijving 6-maandentraining’. Je krijgt dan zo snel mogelijk een mail, waarmee je in onze agenda een afspraak met ons kunt inplannen. In het intakegesprek beantwoorden we jouw vragen en kijken we of het programma past bij de doelen die jij wilt behalen met jouw bedrijf en met de training. Ook bespreken we de investering voor de training en jouw mogelijkheden om deze investering zo snel mogelijk weer terug te verdienen.

Aanmelden Creëer een succesvol bedrijf in 5 stappen

 

Verification

css.php