Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je meer klanten werven en aan de slag met marketing op een manier die past bij jou en je bedrijf? Lees het boek ‘Meer klanten op jouw manier!’.Omslag Meer klanten op jouw manier

Je wilt als zelfstandig ondernemer graag veel mensen helpen met jouw producten en diensten. Maar wat als de klanten niet in de rij staan? Dan ga je aan de slag met marketing!

Genoeg klanten krijgen voor je bedrijf lijkt voor veel zelfstandig ondernemers makkelijker dan het is. Ze merken dat het hen geld, tijd en energie kost. Een advertentie is zo geplaatst, maar is hij ook effectief? Sociale media kunnen je hele dag in beslag nemen, maar levert het ook echt de juiste klanten op? Dit boek helpt je bij het vinden en binden van jouw ideale klanten op een effectieve manier, die bij jou past!

Bestellen

Klik hier, bestel het boek ‘Meer klanten op jouw manier!’ en ontvang als bonus de videoserie ’5 strategieën om je bedrijf te laten groeien’. De levertijd is vijf werkdagen.

Over de auteur

Mijzelf ‘verkopen’ en zichtbaar maken als ondernemer, was voor mij jarenlang het meest enge dat er was. Ik wilde mezelf niet opdringen en was bang om te commercieel te zijn. Al tijdens mijn eerste bedrijf, dat ik had op mijn 19e, merkte ik echter dat je toch echt naar buiten moet om als ondernemer te overleven…

Daarom heb ik me vanaf die tijd verdiept in marketing, communicatie en ondernemerschap. Zowel in mijn HBO Communicatie en in mijn universitaire master Communication Studies, als in de talloze cursussen en trainingen op het gebied van ondernemerschap, heb ik telkens gezocht naar de meerwaarde en toepasbaarheid voor zelfstandig ondernemers.

Vanaf 2010 richt ik mij op het coachen van ondernemers in het bereiken van zichtbaarheid en succes door een aantrekkelijk en onderscheidend bedrijf waarmee zij een gezond inkomen kunnen verdienen. Mijn klanten zijn goed in hun vak, maar hebben behoefte aan meer klanten. Ze weten niet hoe zij dit kunnen bereiken. Ze ervaren concurrentie en het kost hen moeite om een continue klantenstroom te creëren met het werk dat zij het liefste doen. Het is mijn missie om ze hierbij te helpen op een manier die bij hen past en waarbij ze zich prettig voelen.

Co-creatie

Om het boek ook echt te laten aansluiten bij jouw behoefte, heb ik zelfstandig professionals gevraagd naar de uitdagingen die zij ervaren in hun bedrijf en op het gebied van marketing. De respons is overweldigend! Meer dan 600 mensen hebben gedeeld waar ze in het ondernemerschap en in hun marketing specifiek tegen aanlopen. Deze inzichten heb ik gebruikt om jou nog beter te kunnen helpen om meer klanten te werven op een manier die bij jou past!

Het is daardoor een boek geworden van een zelfstandig ondernemer, door zelfstandig ondernemers, voor zelfstandig ondernemers!

Bestellen

Klik hier, bestel het boek ‘Meer klanten op jouw manier!’ en ontvang als bonus de videoserie ’5 strategieën om je bedrijf te laten groeien’. De levertijd is vijf werkdagen.

css.php