Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Ben jij klaar voor meer impact?

Kies voor Puurst als jouw parttime bedrijfsadviseur en partner die je helpt om je doelen te realiseren.

Je bent een ambitieuze ondernemer, je bedrijf loopt heel erg goed, maar je zou nog meer willen realiseren. Je hebt alleen zelf geen idee wat de volgende stap is. Je bent super gedreven en klaar om je bedrijf nog verder te laten groeien. Je hebt een visie die je nu echt wilt realiseren. Je wilt met je bedrijf een positieve impact op de wereld creëren en bent klaar om hier nu echt mee aan de slag te gaan.

Herken je dit?

Ondanks het succes van je bedrijf, voelt het nog niet als een geoliede machine. Veel zaken gebeuren ad hoc, je doet nog teveel zelf en er ligt geen duidelijk plan voor de toekomst. Niet echt een goede basis voor de professionalisering van je bedrijf. Sterker nog, het voorkomt dat je bedrijf verder groeit.

Je hebt een team met mensen dat jou ondersteunt, maar ondanks dat werk je nog steeds vooral “in” je bedrijf, in plaats van het te runnen een CEO. Je beseft je dat je op deze manier jouw visie niet kunt waarmaken, omdat de infrastructuur van jouw bedrijf niet sterk genoeg is om de enorme groei die jij wilt realiseren aan te kunnen.

Wat jij nodig hebt:

 • Belangrijke organisatorische veranderingen aanbrengen die je groei ondersteunen
 • Een mindset die past bij de visie die jij wilt realiseren
 • Gebruik maken van je eigen sterktes om meer te verdienen en minder te werken
 • De sterktes van je team benutten zodat ze betere resultaten leveren
 • Je businessmodel schaalbaar maken, zodat je de groei beter aankunt
 • Systemen en procedures die leiden tot meer vrijheid
 • Ontsnappen uit de waan van de dag
 • Een team met de juiste professionals die jou ontzorgen

Je hebt er wel eens aan gedacht om op zoek te gaan naar advies op het gebied van bedrijfsvoering en management. Naar iemand die je echt verder helpt, die je aanmoedigt, stimuleert, motiveert, mentort en af en toe even bij kan sturen. Adviesbureaus zijn er genoeg, maar wat kost dat allemaal wel niet? Je weet dat je aan het einde vaak een dik adviesrapport hebt, waar je weinig mee kunt. Toch moet je het daarna zelf maar uitzoeken.

Maar wat moet je nu eigenlijk precies doen? Het ontbreekt je aan focus, aan het gebruik maken van strategieën en systemen die je helpen om op een gestructureerde wijze de juiste stappen te nemen en uit te voeren. Soms is het prettig om te kunnen samenwerken met iemand die deze kennis in huis heeft. Iemand die erin gelooft en gaat voor de lange termijn. Succesvol ondernemen is namelijk een marathon in plaats van een sprint. 

Je zou hulp willen van iemand die je echt verder helpt. Iemand die je kennis en vaardigheden aanleert en die er op gestructureerde momenten voor je is. Iemand die gaat voor uitkomsten en resultaten. Kortom, je hebt een echte partner nodig! Wij zijn die partner voor jou. Als partner in jouw groei zetten we alle kennis, vaardigheden en ons netwerk in om je echt tot resultaten te laten komen!

Onze visie is om echt te zorgen dat je niet alleen de kennis en vaardigheden aanleert, maar ook echt het gedrag implementeert dat hoort bij de groei van jouw bedrijf. De BusinessPartner is hiervoor de ideale oplossing. 

Wat levert het op?

Afhankelijk van jouw doelstellingen gaat werken met ons je het volgende opleveren:

 • realisatie van jouw doelen
 • een gerichte lange termijn visie en meer focus
 • een helder plan met duidelijke acties
 • je werkt op een gestructureerde wijze aan implementatie van strategieën die bijdragen aan de groei van jouw bedrijf

Hierdoor heb je weer grip op jouw bedrijf en de focus die je nodig hebt om duidelijke keuzes te maken.

De trajecten van de BusinessPartner hebben een looptijd van 12 maanden. Wij leren jou en je bedrijf goed kennen, er is ruimte en tijd om afstand te nemen en voor voortschrijdend inzicht, er kan in de breedte worden verbeterd. We beginnen met de grote lijnen, maken een plan van aanpak, ontwikkelen strategieën en die je binnen je bedrijf kunt implementeren. Tijdens de uitvoering evalueren we doorlopend en passen de plannen en activiteiten daarop aan. 

Praktische zaken

 • De trajecten zijn speciaal voor ondernemers met ambitie die hun visie willen realiseren
 • De samenwerking geldt voor een periode van 12 maanden
 • Voordat we aan de slag gaan, hebben we een intensief selectiegesprek.
 • We hebben een startsessie waarin we kijken naar de grootste uitdagingen van jou als ondernemer en je bedrijf
 • Je hebt een jaar lang de beschikking over onze kennis, vaardigheden en ons netwerk. Op gezette tijden hebben we overleg en kijken we hoe de afgelopen periode ging en waar de focus de komende tijd op ligt
 • Je betaalt een vast tarief per maand
 • Je hebt een vaste partner om mee te sparren
 • Altijd mogelijkheden om jouw vragen te stellen
 • Gericht op de uitkomsten en resultaten die jij wilt bereiken

Investering

Omdat wij geloven in resultaten en langetermijnrelaties, begeleiden wij jou voor een vast tarief in de maand. Uren doen er niet meer toe en daarom is er meer energie en focus aan beide kanten voor jouw bedrijf. De investering voor de BusinessPartner is afhankelijk van jouw doelstellingen verkrijgbaar vanaf € 1250,- excl. BTW per maand.

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij die ambitieuze ondernemer en wil je de strategieën en systemen leren die ervoor gaan zorgen dat jij een enorme boost aan de groei van jouw bedrijf gaat geven? Wil je een grotere impact hebben op jouw omgeving en daarmee niet alleen jezelf laten groeien, maar ook bijdragen aan een betere wereld? Wil je een sparringpartner hebben die kijkt naar het belang van de groei en doelstelling van jouw bedrijf?

Mail of bel ons, dan zetten we die stap samen! Wij zijn te bereiken op 038 – 303 1644 en via support@puurst.nl.

css.php