Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Puurst Masterclass Serie 2018

Bestelpagina – speciaal aanbod geldig voor de hele serie.

15 juni 2018 – De SalesMindset: Natuurlijk verkopen!

Veel ondernemers zijn bang om opdringerig of te verkoperig over te komen. Ze zien voorbeelden van verkooptechnieken die niet bij hun passen. Maar hoe krijg je mensen dan geïnteresseerd in het werken met jou? En hoe vraag je vol overtuiging de prijs die past bij jouw waarde? In deze masterclass laten we je zien hoe je verkoopt op een manier die goed voelt voor jou. 

28 september 2018 – Ondernemershacks: leuker kunnen we het maken, makkelijker ook

Je tijd is je meest kostbare bezit als ondernemer, maar er lijken steeds meer zaken belangrijk te zijn. Alles vraagt je aandacht. In deze masterclass geven we je de belangrijkste tips, tools en hacks om je (ondernemers)-leven leuker en makkelijker te maken. Meer tijd voor leuke dingen doen met je vrienden en familie, minder tijd aan dingen die teveel tijd en energie kosten en vooral minder gedoe! 

7 december 2018 – Plan je succes: Jaarplan 2019

Iedere jaar komt deze masterclass terug bij Puurst, maar elke keer in een andere uitvoering. De kern is jouw jaarplan voor 2019, zodat je jouw behaalde succes uit 2018 ook in het jaar erop kan blijven doorzetten.

Aanbod:
Serie van drie bovenstaande masterclasses in 2018

Prijs:

De masterclasses gaan in 2018 voor € 247,- exclusief BTW per stuk in de verkoop en de serie wordt dan voor €740,- in totaal aangeboden. We willen jou de kans geven om de serie voor €493,- aan te schaffen. Dus 3 voor de prijs van 2!

Daarbij heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen als je dat zou willen.

Klik hier voor bestelling en betaling in 1 termijn van 493 euro exclusief btw

Klik hier voor bestelling en betaling in 2 termijn van 250 euro exclusief btw

Klik hier voor bestelling en betaling in 4 termijn van 130 euro exclusief btw

Voorwaarden:

  • Ik begrijp dat annulering niet mogelijk is.
  • Ik begrijp dat als ik niet kan, ik iemand ter vervanging mag sturen. Ik krijg geen geld retour.
  • Er is een no-show fee van 50 euro als je korter dan 5 werkdagen voorafgaand aan de masterclass laat weten dat je niet komt zonder vervanging, ziekte op de dag zelf is hierop een uitzondering.
css.php