Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Je bent f*cking awesome!

17 juli 2017  |   door Pieter Henzen

Sta jij er weleens bij stil hoe goed je eigenlijk bent? Je bent f*cking awesome! Sorry voor mijn taalgebruik, maar soms moet je het gewoon even op een andere manier zeggen. En ja, ik heb het echt tegen jou. Jij komt als ondernemer elke dag je bed uit om waarde toe te voegen aan het leven van jouw klanten en de omgeving om je heen. Je bent superhard aan de bak om alles te managen wat komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf. En dat doe je echt super goed! Natuurlijk vind je dat het altijd beter kan, beter moet zelfs. Ik weet het, want dat zeg ik ook vaak tegen mijzelf. Maar is het tijd om je geweldigheid te omarmen en dat stemmetje links te laten liggen. Want jij bent gewoon f*cking awesome!

Misschien denk je nu: Ja leuk gezegd hoor Pieter, maar ik voel me helemaal niet zo. Sterker nog, als ik kijk hoe mijn bedrijf nu gaat, dan voel ik me alles behalve awesome. Ik ben enorm druk, heb voor de vakantie nog zoveel werk te doen… Als je ziet wat ik allemaal nog moet afronden… Ik moet op vakantie eerst altijd een week afkicken van het werk en dan hoop ik maar dat alles oké is. Want in die vakantieperiode zie ik mijn omzet verdampen in de zon. Niemand huurt me nu in! Het hele jaar werk ik me een ongeluk en dan is het vakantie, kan ik nog niet ontspannen.

Mindset-shift 

Dit bovenstaande is herkenbaar voor mij. Zo was ik ook jaren… Dus ik weet wat je bedoelt. Gelukkig is het nu anders voor mij, omdat ik heel hard werk aan mijn mindset, mijn houding. Ik heb besloten dat ik anders in het leven wil staan. Vanuit rust, vertrouwen, overvloed en vooral vanuit de wetenschap dat ik echt ongelooflijk awesome ben! Dat betekent dat ik bewust afscheid heb genomen van het loser-gevoel dat ik vaak had. Ik kreeg dit nog sterker als ik keek naar collega-ondernemers waarbij het leek dat ze het helemaal voor elkaar hadden.

The end of the loser!

Dat afscheid nemen van het losergevoel, moet je daar hard voor werken! Ja en nee. Huh?
Ja, want je moet echt op een andere manier gaan denken en daar moet je veel voor doen. Zoals het lezen van ondersteunde boeken, positieve muziek luisteren en honderd keer voor de spiegel zeggen hoe goed je bent, terwijl je het tegenovergestelde voelt. Maar daar stopt het niet. Daar begint het pas. De echte omschakeling komt door acties ondernemen die je soms laten zweten of zelfs janken, omdat ze vet buiten je comfortzone liggen.
Nee, want de keuze maken was eigenlijk heel simpel. Ik was zo klaar met mijzelf en het slachtoffer gevoel, ik heb gewoon rationeel besloten dat het klaar was. The end of the loser era is here!

Jij kan het ook!

Wist je dat je al f*cking awesome bent, omdat er maar één van jou is? Hoe gaaf is dat? Er is maar één persoon zoals jij op de wereld, er is geen tweede! Daarnaast heb je al superveel gerealiseerd! “Nou, zo voelt het niet altijd”, hoor ik je zeggen. Dat ligt er maar aan door welke bril je kijkt. Alles heeft je gebracht naar waar je nu bent: 

 • Je hebt het basis onderwijs doorlopen.
 • Je hebt je zwemdiploma(s)
 • Je hebt een veter-strik-diploma.
 • En nog veel meer dan dat!

Bovendien behoor je ook nog eens tot het gilde van extra bijzondere mensen, namelijk het gilde van Ondernemers. Daar ben jij gewoon lid van!

Je bent ook een beetje gek

Ja, natuurlijk moet je een beetje gek zijn… Want je doet als ondernemer dingen die je vrienden die in loondienst zitten niet zouden doen. Eindeloos veel uren maken, werken in het weekend of in de avond, etc. Maar je doet het met een reden! Je bent gaan ondernemen omdat… Dat is een hele belangrijke vraag. Waarom ben jij gaan ondernemen? Ik ben gaan ondernemen omdat ik echt het verschil wil maken in het leven van anderen en dan op een grote manier. Ben ik daar al? Nee, natuurlijk niet! Zal ik er ook komen? Waarschijnlijk niet. Waarom niet? Omdat als ik de ene berg heb beklommen, ik de volgende weer zie die ik ook wil beklimmen. Maar ik weet wel waarom ik het doe, al zeven jaar lang elke dag.

Op het puntje…

Misschien herken je dat gevoel. Als je stiekem weet dat je zo f*cking awesome bent dat je wet dat die doorbraak er echt gaat komen. En met die doorbraak dat geld waar jij zo hard voor werkt ook. Want ook jij kan het, sterker nog je gaat het ook echt waarmaken. Maar zorg wel dat je weet waarom je doet. Dat houdt je altijd op de been. Misschien vind je jezelf soms een beetje gek. Als ondernemer is dat echter een hele belangrijke eigenschap. Is dat vreemd? Nee natuurlijk niet, maar wat wel belangrijk is dat je jezelf blijft voeden. Dat je jezelf blijft trainen in je mindset. Want hoe jij denkt en kijkt naar de wereld, bepaalt uiteindelijk je resultaat.

Beklim je berg

Als jij gelooft met volle overtuiging en gevoel dat jij je droom gaat realiseren, dan ga je dat ook doen. Daar moet je wat voor doen natuurlijk. Een bergbeklimmer moet ook trainen en de juiste gear hebben. Dus train jezelf dagelijks en dat begint met elke dag 5 minuten een lijst met redenen te bedenken waarom jij zo f*cking awesome bent!

Deze factor bepaalt 90% van je succes

Alle resultaten die je nu ervaart in je bedrijf (je inkomen, voldoening, werkplezier, je mate van succes, etc.) hebben niets te maken met hoe hard je werkt. Sterker nog: wij ervaren dat hoe minder hard we werken, hoe meer resultaat we bereiken. Dat komt omdat we geloven dat jouw resultaten worden bepaalt door je mindset: je overtuigingen, zelfbeeld, gedrag, angsten, gevoelens, gedachten en acties. Veel ondernemers hebben grootste plannen en ambities. In de praktijk komt er alleen te weinig van terecht. Er is altijd een reden om dat ene spannende telefoontje uit te stellen, niet af te stappen op die potentiële klant, geen video’s te maken voor je bedrijf of andere actie te ondernemen die jou gaat helpen om het volgende niveau in je bedrijf te bereiken. Je baalt ervan, omdat je weet dat het wel acties zijn die je nodig hebt. Maar toch… het blijft een worsteling om vol te houden. 

De manier waarop we onszelf zijn bepaalt hoe serieus we in actie komen. Zelfsabotage houdt onze resultaten tegen. Dus aan de slag gaan met je mindset, helpt je om de switch om te zetten en nu ECHT te gaan groeien. Als mens, als ondernemer en met je bedrijf. Het stelt je in staat om eindelijk die resultaten te bereiken die je wilt. Zoals dat hogere inkomen. Op 29 september gaan we tijdens het live event Master je mindset aan de slag om die shift te bereiken. Om eindelijk te stoppen met jezelf saboteren en het bedrijf te creëren dat jij wilt!

Wat je ontdekt tijdens Master je mindset:

 • Wat er mogelijk is voor jou en je bedrijf
 • Hoe je kansen voor jouw bedrijf herkent en er eindelijk actie op onderneemt
 • Waarom je geen zorgen hoeft te hebben over het bereiken van je doelen
 • Hoe je zelfsabotage stopt en in actie komt richting de resultaten die jij wilt
 • Hoe jouw mindset je realiteit bepaalt
 • De lijst met 22 factoren die je laten zien of je bereikt wat je wilt
 • Waarom je kunt bereiken wat je wilt
 • Hoe je jouw zelfbeeld kunt upgraden, zodat je zelfverzekerder onderneemt
 • Hoe je bepaalt welke angsten jouw succes tegenhouden
 • Hoe je stopt met jezelf vergelijken met concurrenten 
 • Hoe je beter met kritiek omgaat en zorgt dat het je niet kan schelen wat anderen vinden
 • Hoe je actie onderneemt richting je grootste doelen, zelfs wanneer je er nog niet klaar voor bent
 • Hoe je stopt met uitstellen en juist gemotiveerd in actie komt richting je doelen
 • Hoe je omgaat met angst, twijfel en angst in je bedrijf
 • Hoe je vol moed en zelfvertrouwen groeit als ondernemer
 • Hoe je alles kunt bereiken wat je wilt als ondernemer

Praktische informatie

Wanneer? Vrijdag 29 september 2017
Tijden? Van 9:30 tot 17:00 uur
Investering? 97 euro exclusief BTW

MELD JE HIER AAN VOOR MASTER JE MINDSET

 

 • Nicole Hoogenboom zegt: 27 July 2017 Wauw bedankt Pieter. De kop weer de goede kant op gekregen door jouw bericht. Natuurlijk ben ik ook f*cking awesome al zie ik dat vaak zelf niet :). Ga ik aan werken.
 • Maartje Roozeboom zegt: 18 July 2017 GOEDEMORGEN PIETER! :-) Wat een peptalk, dank je wel! Goed begin van de dag. En ik denk dat het druk wordt eind september. Maar met deze boodschap begin ik vandaag al met mijn f*cking awesomeness!

 • Jouw reactie op Je bent f*cking awesome!

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


  css.php