Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

De strijd om aandacht

22 mei 2017  |   door Annemieke Tissink

Marketing is soms net oorlog voeren… Samen met je collega’s strijd je om de aandacht van je klant. Hij krijgt duizenden boodschappen per dag op zich af en jij wilt opvallen tussen al die berichten. Heb jij er een strategie voor? Of hoop je gewoon dat het lukt? 

In onderstaande video geef ik je de tips om de aandacht van je klant te winnen. 

Dat is precies waarom wij de Masterclass Master Je Marketing geven op 16 juni aanstaande. Tijdens deze masterclass gaan we het niet hebben over sociale media, online marketing of andere nieuwe tactieken, maar we werken aan jouw strijdplan. We gaan zorgen dat je precies weet:

  • Hoe je jouw klant zo aanspreekt dat hij zich begrepen voelt door jou
  • Hoe je eruit springt in een markt vol concurrentie, zodat je precies weet waarom mensen kiezen voor jou (en dat ook kunt vertellen aan anderen…)
  • Hoe je jouw bedrijf in zo neerzet dat iedereen begrijpt wat je doet
  • Hoe je een stevige basis creëert voor een uniek bedrijf dat echt een verschil maakt.

Jij groeit – persoonlijk en zakelijk. Je bedrijf groeit – zeker financieel! Je haalt het beste uit jezelf en uit je onderneming.

Ben je klaar bent om op een frisse en nieuwe manier aan de slag te gaan met je marketing zodat je meer klanten kunt aantrekken voor jouw bedrijf? Ben je het zat om alleen te ploeteren en wil je met een inspirerende groep andere ondernemers samen werken, sparren en netwerken? Op vrijdag 16 juni van 10:00 tot 16:00 uur werk je de hele dag AAN je bedrijf. Je verlaat het pand die dag met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

Investering

De investering voor deze waardevolle dag is € 247,- exclusief BTW. Hiervoor ontvang je een geheel verzorgde dag met een heerlijke lunch, geweldige netwerkmogelijkheden en een enorme dosis info om je bedrijf aantrekkelijker te maken voor nieuwe klanten!

Datum: 16 juni 2017
Tijd: 10.00 – 16.00 (na afloop is er een netwerkborrel)
Locatie: Zwolle


Jouw reactie op De strijd om aandacht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php