Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Wanneer gaat het nou eens lopen…

08 mei 2017  |   door Annemieke Tissink

Even geleden kwam ik Sanne weer tegen, een jaar geleden had ze me alles over haar nieuwe bedrijf verteld. Toen ik haar vroeg hoe het liep, merkte ik dat het niet ging zoals ze wilde: de klanten kwamen niet… 

In onderstaande video geef ik je de tips die ik Sanne ook gaf om haar bedrijf te laten groeien.

 

Tijd dus voor een andere aanpak! Wat als je precies wist hoe je jouw bedrijf zo kon positioneren dat het supersexy is voor de mensen die jij wilt bereiken? Dat ze graag meer willen weten over het werken met jou, omdat je ze vanaf het begin af aan triggert… Het klinkt zo mooi, alleen voelt dit nu echt als een ver-van-je-bed-show.

Dat is precies waarom wij de Masterclass Master Je Marketing geven op 16 juni aanstaande. Tijdens deze masterclass gaan we het niet hebben over sociale media, online marketing of andere nieuwe tactieken. We gaan zorgen dat je precies weet:

  • Hoe je jouw klant zo aanspreekt dat hij zich begrepen voelt door jou
  • Hoe je eruit springt in een markt vol concurrentie, zodat je precies weet waarom mensen kiezen voor jou (en dat ook kunt vertellen aan anderen…)
  • Hoe je jouw bedrijf in zo neerzet dat iedereen begrijpt wat je doet
  • Hoe je een stevige basis creëert voor een uniek bedrijf dat echt een verschil maakt.

Jij groeit – persoonlijk en zakelijk. Je bedrijf groeit – zeker financieel! Je haalt het beste uit jezelf en uit je onderneming.

Ben je klaar bent om op een frisse en nieuwe manier aan de slag te gaan met je marketing zodat je meer klanten kunt aantrekken voor jouw bedrijf? Ben je het zat om alleen te ploeteren en wil je met een inspirerende groep andere ondernemers samen werken, sparren en netwerken? Op vrijdag 16 juni van 10:00 tot 16:00 uur werk je de hele dag AAN je bedrijf. Je verlaat het pand die dag met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan!

Investering

De investering voor deze waardevolle dag is € 247,- exclusief BTW. Hiervoor ontvang je een geheel verzorgde dag met een heerlijke lunch, geweldige netwerkmogelijkheden en een enorme dosis info om je bedrijf aantrekkelijker te maken voor nieuwe klanten!

Datum: 16 juni 2017
Tijd: 10.00 – 16.00 (na afloop is er een netwerkborrel)
Locatie: In de regio Zwolle


Jouw reactie op Wanneer gaat het nou eens lopen…

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


css.php