Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Puurst Ondernemersacademie werkt met ambitieuze ondernemers. 

Professionals die vanuit hun expertise en hun kennis anderen helpen. Dit zijn bijvoorbeeld consultants, adviseurs, coaches, trainers, sprekers. Herken jij jezelf in onderstaande situaties?

  • Ben je een ambitieuze ondernemer, maar heb je moeite voldoende klanten te krijgen?
  • Ben je expert op je eigen vakgebied, maar weet je niet hoe je een bedrijf kan laten groeien?
  • Heb je veel concurrenten en vind je het moeilijk jezelf te onderscheiden?
  • Werk je hard aan je communicatie, maar zonder genoeg klanten als resultaat?
  • Werk je keihard en veel uren, maar blijf je hetzelfde verdienen?
  • Wil je een gezond inkomen verdienen met het werk dat je het liefste doet?
  • Wil je het beste uit jezelf en je bedrijf halen en lukt dat niet?

Al deze situaties maken het ondernemerschap niet makkelijker. Het levert stress op en je maakt lange dagen zonder dat je genoeg resultaat ziet van je inspanningen. Twijfel je wel eens aan jezelf? Misschien vraag jij jezelf af of je wel door moet gaan met ondernemen, of het wel ‘de bedoeling’ is dat je dit werk doet? Zul je ooit succesvol zult worden met je bedrijf?

Wat jij nodig hebt

Het wordt tijd voor focus.Tijd om te werken aan een glasheldere strategie die je helpt bij succesvol ondernemerschap. Maar dit is niet alles. Er is actie nodig. Je moet serieuze stappen gaan zetten voor de groei van jouw bedrijf onder deskundige begeleiding. Samen gaan we werken aan het ontdekken van jouw onderscheidend vermogen, het creëren van een goede boodschap waardoor jouw ideale klanten meteen weten dat zij bij jou moeten zijn. Je werkt aan een marketingplan met acties die passen bij jou, jouw bedrijf en jouw ideale klant.

 

css.php