Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

_Z7A9232_Vierkant

Annemieke Tissink

Ik ben mede-eigenaar van de Puurst Ondernemersacademie. ‘Mijzelf verkopen’ was voor mij jarenlang het meest enge wat er was. Ik wilde mezelf niet opdringen en was bang om commercieel te zijn. Maar al tijdens mijn eerste bedrijf dat ik had op mijn 19e, merkte ik dat je toch echt naar buiten moet om als ondernemer te overleven…

Daarom heb ik me vanaf die tijd verdiept in marketing, communicatie en ondernemerschap. Zowel in mijn HBO Communicatie, in mijn master Communication Studies en de talloze cursussen en trainingen op het gebied van ondernemerschap, heb ik telkens gezocht naar de meerwaarde en toepasbaarheid voor zelfstandig ondernemers.

Vanaf 2010 richt ik mij op het coachen van ondernemers in het bereiken van zichtbaarheid en succes door een aantrekkelijk en onderscheidend bedrijf waarmee zij een gezond inkomen kunnen verdienen. Mijn klanten zijn goed in hun vak, maar hebben behoefte aan meer klanten. Ze weten niet hoe zij dit kunnen bereiken. Ze ervaren veel concurrentie en het kost hen moeite om een continue klantenstroom te creëren met het werk dat zij het liefste doen.

Wil jij ook meer groei in je bedrijf en een continue klantenstroom creëren met het werk wat jij het liefste doet? Geef je dan op voor de gratis strategische sessie.

 

css.php