Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

Pieter Henzen

_Z7A9047_VierkantOndernemen zit in mijn bloed. Al op mijn 14e startte ik samen met een klasgenoot mijn eerste bedrijfje. Ik zie overal kansen. Toen ik nog peuter was liep ik al regelmatig weg tijdens het boodschappen doen met mijn moeder om een plakje worst bij de slager te halen.

Mijn passie is om het beste uit mensen en hun bedrijf te halen. Het mooie van mensen die ondernemen is dat zij durven risico te nemen en echt gaan voor wat ze het leukste vinden. Daarnaast creëren ondernemers met hun diensten zoveel nieuwe toegevoegde waarde, dat ze de wereld van hun klanten echt veranderen. Dat vind ik echt super!

Het kost vaak moeite om echt te gaan voor wat je het allerliefste doet en daarmee succesvol te worden. Er zijn altijd factoren die je kunnen belemmeren. Dat heb ik zelf ook ondervonden. 

  • Krijg ik wel voldoende inkomen?
  • Is het wel verstandig om mijn vaste baan op te geven voor de onzekerheid van het ondernemen?
  • Wat vindt mijn omgeving ervan als ik begin met ondernemen?
  • Geloven ze wel dat ik het kan?

En dan heb je de stap gezet en is het risico dat je met elke klant aan de slag gaat die je tegenkomt. En op een gegeven moment bestaat het risico dat je niet meer doet wat je het liefste doet. Je wordt opgeslokt door de waan van de dag en werkt je een slag in de rondte zonder succes en passie en je vraagt je zelf af: “waarom wilde ik zo graag ondernemen?” Dit heb ik zelf ook ervaren. En om te voorkomen dat jij in dezelfde valkuilen stapt, help ik jou om visie-vol te ondernemen en trouw te blijven aan jouw waarden en focus te houden. 

Vanaf 2010 heb ik de stap genomen en ben ik begonnen met zelfstandig ondernemen. Daarvoor heb ik diverse management en adviesfuncties bekleed op management- en directieniveau. In deze functies hield ik mij bezig met de groei van het bedrijf en de mensen die daar werkte. Waar ik heel goed in ben en blij van word is mensen helpen om een inspirerende visie voor hun bedrijf te ontwikkelen. Een visie die hen in beweging brengt en waar zij energie van krijgen en vertalen in hun bedrijfsmodel, zodat het bedrijf groeit.

Wil jij ook het beste uit jezelf en jouw bedrijf halen? Geef je dan op voor de gratis strategische sessie.

css.php