Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

 

Puurst Masterclass Serie 2018

23 maart 2018 – Marketing: Stop het jojo-effect in je bedrijf

Marketing is de motor die zorgt voor een consistente aanwas van potentiële klanten voor jouw bedrijf, die uiteindelijk zorgen voor een consistente omzet. Bij veel ondernemers ziet het er echter anders uit, de ene maand komt er veel binnen, de andere maand lijkt de omzet op te drogen. Dit geeft stress, onzekerheid en haalt je focus weg bij datgene waar je echt mee bezig wilt zijn: klanten helpen en groeien.  In deze masterclass leer je hoe jij een einde maakt aan het jojo-effect en een voorspelbare klantenstroom creëert in je bedrijf. 

15 juni 2018 – De SalesMindset: Natuurlijk verkopen!

Veel ondernemers zijn bang om opdringerig of te verkoperig over te komen. Ze zien voorbeelden van verkooptechnieken die niet bij hun passen. Maar hoe krijg je mensen dan geïnteresseerd in het werken met jou? En hoe vraag je vol overtuiging de prijs die past bij jouw waarde? In deze masterclass laten we je zien hoe je verkoopt op een manier die goed voelt voor jou. 

28 september 2018 – Ondernemershacks: leuker kunnen we het maken, makkelijker ook

Je tijd is je meest kostbare bezit als ondernemer, maar er lijken steeds meer zaken belangrijk te zijn. Alles vraagt je aandacht. In deze masterclass geven we je de belangrijkste tips, tools en hacks om je (ondernemers)-leven leuker en makkelijker te maken. Meer tijd voor leuke dingen doen met je vrienden en familie, minder tijd aan dingen die teveel tijd en energie kosten en vooral minder gedoe! 

7 december 2018 – Plan je succes: Jaarplan 2019

Iedere jaar komt deze masterclass terug bij Puurst, maar elke keer in een andere uitvoering. De kern is jouw jaarplan voor 2019, zodat je jouw behaalde succes uit 2018 ook in het jaar erop kan blijven doorzetten.

Aanbod:
Serie van vier bovenstaande masterclasses in 2018

Prijs:
Deelname is 250 euro excl. btw. per masterclass te bestellen via de website van Puurst. Tot 1 januari krijgen oud-deelnemers aan de masterclasses, (oud)klanten en relaties de kans om vier masterclasses voor de prijs van twee af te nemen.

Speciale prijs:
Je hebt op de link geklikt en 80% of success is just showing up! Jij mag meedoen voor 450 euro excl. btw. voor de serie van vier masterclasses i.p.v. 1000 euro excl. btw.

Klik hier voor bestelling en betaling in 1 termijn van 450 euro exclusief btw

Klik hier voor bestelling en betaling in 2 termijn van 250 euro exclusief btw

Klik hier voor bestelling en betaling in 4 termijn van 130 euro exclusief btw

Voorwaarden:

  • Ik begrijp dat deze aanbieding persoonlijk en niet-overdraagbaar is.
  • Ik begrijp dat annulering niet mogelijk is.
  • Ik begrijp dat als ik niet kan, ik iemand ter vervanging mag sturen. Ik krijg geen geld retour.
  • Er is een no-show fee van 50 euro als je korter dan 5 werkdagen voorafgaand aan de masterclass laat weten dat je niet komt zonder vervanging, ziekte op de dag zelf is hierop een uitzondering.
css.php