37 STRATEGIEËN OM
KLANTEN TE KRIJGEN

Wil jij meer klanten?

Je wilt als zelfstandig ondernemer graag veel mensen helpen met jouw producten en diensten. Maar wat als de klanten niet in de rij staan? Als het bij anderen heel makkelijk lijkt te gaan, maar het jou niet altijd lukt? Pas deze 37 strategieën toe om het verschil te maken.

Over Annemieke Tissink

 

Annemieke Tissink helpt al 9 jaar succesvol zelfstandig ondernemers met authentieke marketing, om hun bedrijf te laten groeien. Ondernemers zoals jij, die op zoek zijn naar hun eigen unieke manier om met een continue stroom aan klanten een duurzaam en gezond bedrijf te bouwen.

 

Ze coacht en begeleidt je op weg naar meer klanten, focus en zelfvertrouwen. In 2014 schreef ze haar eerste boek: “Meer klanten op jouw manier”. Eind 2019 verschijnt haar tweede boek.

Miriam – Horse Power Life Power

 

“Ik begon bij Annemieke zonder richting, zonder plan. Dankzij haar expertise kwam mijn droombedrijf haarscherp in beeld én maakten we samen een stevig plan met concrete doelen. Simpele stappen die ik één voor één kon aftikken. En iedere keer als ik met mijn hoofd vol ideeën afweek van het plan, was het Annemieke die me vriendelijk doch dringend weer op het juiste pad bracht.

 

Het zorgde ervoor dat ik binnen afzienbare tijd van 0 mensen op mijn maillijst, groeide naar 400. Ik ontwikkelde mijn dienst, werkte aan mijn marketing skills en de eerste klanten kwamen binnen. Met nu ruim 5000 mensen op mijn lijst and counting en duizenden volgers op social media, heb ik een geweldige bodem om verder te groeien.

 

Ik werk met de leukste klanten en ze halen fantastische resultaten, omdat ik ze precies kan geven wat ze nodig hebben. Omdat die basis klopt, omdat ik het helemaal op mijn eigen manier doe. Ik kan niet wachten om weer een volgende stap te zetten!”

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje