Groei zakelijk, persoonlijk & financieel

 

 

 

 

 

 

Je bent als ondernemer enorm goed in je eigen vak, je wordt blij van het werk dat je mag doen voor je klanten en het geeft je voldoening om te zien dat je impact hebt op hun levens. En daar verdien je dan ook nog eens je geld mee…

Maar je zou eigenlijk best meer van die klanten willen hebben, meer impact willen hebben op hun leven en natuurlijk ook een beter inkomen willen halen uit je bedrijf. Als je eerlijk naar jezelf kijkt, gaat dat niet snel genoeg. Je hoort, ziet en leest wel veel over marketing, maar je hebt er niet zoveel mee. Soms voelt het te opdringerig, de ontwikkelingen gaan zo snel dat je niet meer weet wat je nou precies moet doen, maar je weet wel dat er iets moet veranderen om meer inkomen te kunnen verdienen met je bedrijf.

Gelukkig kan dat ook.

Het is niet jouw schuld dat het tot nu toe niet altijd even goed liep, veel ondernemers hebben namelijk nooit geleerd welke stappen ze kunnen zetten om consistent nieuwe ideale klanten aan te trekken voor hun bedrijf, klanten die graag betalen voor datgene wat jij te bieden hebt.

Er is een simpel, effectief marketing stappenplan dat jij kunt toepassen waardoor er steeds weer nieuwe ideale klanten bij jou aankloppen, klaar om met je aan het werk te gaan. In plaats van hopen dat er nieuwe klanten komen, weet je precies wat jij kunt doen om te zorgen dat dit gebeurt en hebt een consistente stroom van nieuwe klanten. Je weet hoe je verkoopgesprekken met je klanten op zo’n manier kunt houden dat je niet opdringerig hoeft te zijn, maar wel een nieuwe klant kunt binnenhalen. Dus NOOIT meer zorgen over waar die volgende klant vandaan moet komen, geen rotgevoel meer over je omzet want je kunt meer verdienen dan je zelf voor mogelijk had gehouden. Dit geeft veel rust en je kunt hierdoor bouwen aan meer financiële stabiliteit in je bedrijf.

Het Meer Klanten Op Jouw Manier programma laat je zien hoe.
Het is een coachingsprogramma dat je stap voor stap laat zien hoe je alle klanten kunt aantrekken die jij wilt, door simpele marketing technieken en klantenwervingsstrategieën. Je transformeert jouw marketing in een korte periode van ‘mwah’ naar ‘WOW, dat klinkt goed, ik wil hier graag meer over weten’.

Dit zorgt voor een grote verandering in je bedrijf: zakelijk (omdat je meer grip hebt op je bedrijf), persoonlijk (omdat je meer zelfvertrouwen krijgt en je leven verandert) en financieel (omdat er nou eenmaal meer nieuwe klanten binnenkomen). Wanneer jij jouw marketing anders gaat aanpakken en de stappen uit Meer Klanten Op Jouw Manier toepast, verandert er veel. Je kunt meer impact hebben op de levens van je klanten en haalt veel meer voldoening uit je bedrijf.

Het eenvoudige stappenplan laat je zien hoe je van marketing een systeem kunt maken. Een herhaalbaar proces dat zorgt dat je continu zichtbaar bent en nieuwe potentiële klanten jou kunnen vinden. Het is klaar met hopen en wachten tot er nieuwe klanten komen. Vanaf nu heb jij de regie. Het is klaar met worstelen, twijfelen en jezelf onzeker voelen over hoe je nu verder moet. Het is tijd om het systeem dat ikzelf al jaren met succes toepas, nu ook in te gaan zetten in jouw bedrijf. Het helpt je om je bedrijf enorm te laten groeien en meer te verdienen op een manier die bij jou past, terwijl je bezig bent met het werk waar je zo gelukkig van wordt.

Wat kan dit coachingsprogramma je opleveren? 

Wanneer je het stappenplan implementeert in je bedrijf:

 • Trek je de klanten aan die willen betalen voor het werk dat je voor ze doet, mooie resultaten bereiken en je graag aanbevelen bij anderen.
 • Heb je een aantrekkelijke marketingboodschap, die ervoor zorgt dat potentiële klanten getriggerd worden om met je aan het werk te gaan.
 • Val je op tussen alle concullega’s zodat klanten sneller voor jou kiezen.
 • Heb je een duidelijke strategie die je steeds weer nieuwe klanten oplevert.
 • Creëer je een aanbod dat klanten makkelijker voor jou laat kiezen.
 • Weet je hoe je veel ideale klanten bereikt, zonder enorm hoge kosten
 • Verkoop je socialer, authentieker en integer, zodat klanten graag ja zeggen tegen je aanbod
 • Word je expert op jouw vakgebied (en ook zo gezien door anderen)
 • Hoef je niet iedere keer opnieuw het wiel uit te vinden: je weet precies wat je moet doen en niet meer hoeft te worstelen om mensen aan te trekken.
 • Ben je zichtbaar, zodat potentiële klanten je ook kunnen vinden…
 • Krijg je meer klanten, steeds opnieuw.
 • Verdien je meer met je bedrijf dan je nu doet, op een leukere manier dan nu.

Dit is slechts het begin van wat je gaat ontdekken in het Meer Klanten Op Jouw Manier Coachingprogramma. Het is het begin van meer mogelijkheden in je bedrijf. Ik heb het zelf ervaren en veel klanten van mij ook. Als je maar bereid bent om het te implementeren. Het gaat niet om harder werken, maar slimmer werken. Je kiest voor marketingstrategieën die werken. Niet alleen nu omdat ze nu ‘in’ zijn, maar ook in de komende jaren.

Meer Klanten Op Jouw Manier bestaat uit tien stappen:

1 Geef voorrang aan marketing
We onderzoeken hoe jij meer tijd kunt vrijmaken voor marketing. Het is immers de belangrijkste taak in je bedrijf. We bekijken je weekschema, zorgen voor prioriteit in je dagelijkse to-do-list en stoppen met tijdlekken. Op die manier kun jij je volop focussen op de groei van je bedrijf.

2 Focus op het resultaat dat jouw klanten bereiken en jouw voorsprong
In deze stap leggen we de basis voor je marketing. Je weet wat de motivatie is voor mensen om met jou aan het werk te gaan, wat jouw positionering is in de markt en hoe jij met jouw verhaal een onderscheidend geluid laat horen dat maakt dat klanten voor jou kiezen omdat ze precies weten wat ze zullen bereiken wanner ze met jou aan de slag gaan.

3 Maak een profiel van je ideale klant
Samen zoeken we uit wie jouw ideale klant is en hoe je hem/haar in grote getalen kunt bereiken. Daarnaast bekijken we hoe jij je kunt positioneren als hun meest logische keuze om mee te werken. Op deze manier is je marketing veel gerichter en weet je precies wat je wel en niet hoeft te doen.

4 Wees aantrekkelijk en aansprekend
Om te zorgen dat jij je niet hoeft op te dringen, maar mensen jou juist gaan bellen, focussen we in deze stap op het maken van een aansprekende boodschap die je overal kunt gebruiken. Van je website tot social media, van een pitch op een netwerkbijeenkomst tot de tagline op je visitekaartje.

5 Heb een onweerstaanbaar aanbod
Je ontwikkelt een voor jouw doelgroep onweerstaanbaar producten- en dienstenaanbod waarmee jij je klant naar zijn ’next level’ gaat brengen. We kijken naar de prijzen die je vraagt en hoe je deze kunt laten aansluiten bij wat jij waard bent. Op deze manier word je nog aantrekkelijker en kun je meer verdienen met je bedrijf dan je nu doet.

6 Maak je marketing aantrekkelijk & makkelijk
Het werkt niet om mensen je diensten en/of producten op te dringen en daarom is het tijd om ze naar je toe te halen met specifieke marketingmaterialen en strategieën die aansprekend zijn voor jouw ideale klant.

7 Zorg voor zichtbaarheid
Voordat iemand klant bij je wordt, wil hij je eerst leren kennen, waarderen en vertrouwen. Daarom is het belangrijk om dit stapsgewijs op te bouwen, zodat je meer ambassadeurs creëert die jou promoten bij je ideale klant. In deze stap ontdek je wat ervoor nodig is om nog zichtbaarder te worden en in contact te komen met potentiële klanten.

8 Creëer een marketingplan dat werkt
De meeste ondernemers weten niet waar ze hun ideale klanten precies kunnen vinden en wat ze kunnen doen om onder de aandacht te komen. Daarom maken we een super simpel, maar specifiek plan om jouw klanten te bereiken, met een aantrekkelijke boodschap, op een manier die bij jou past. Hierbij roepen we ook de hulp in van anderen, zoals je ambassadeurs en samenwerkingspartners. Met z’n allen bereik je meer dan alleen. Zodra dit plan lekker loopt, blijven we het monitoren om te zorgen dat je steeds voldoende nieuwe klanten krijgt.

9 Verkoop sociaal: integer, ontspannen en authentiek
Als een potentiële klant uiteindelijk bij je terecht komt, wil je natuurlijk wel dat hij ja tegen je zegt. Het liefst zonder kleffe verkooptrucs en op een manier die past bij jou. Ik deel het stap-voor-stap proces dat verkoop voor mij van verschrikkelijk naar geweldig bracht. Alleen deze stap gaat je al veel opleveren.

10 Zie marketing als systeem: nooit meer zonder klanten
Zelfs als je heel veel klanten hebt, stopt het marketingproces nooit. Tenzij je geen nieuwe klanten meer wilt… Het goede nieuws is dat je zo met marketing aan de slag kunt gaan. Dat het een systeem wordt dat je steeds minder tijd en moeite kost. Een gedeelte kan zelfs op de automatische piloot. Op deze manier ben je continu zichtbaar, zonder er altijd mee bezig te hoeven zijn. Het gevolg? De klanten zullen blijven bellen. Je krijgt Meer Klanten Op Jouw Manier, zonder zorgen over waar de volgende vandaan zal komen!

Wat krijg je als je meedoet?

Vanaf de start ontvang je 12 weken een stap-voor-stap video met bijbehorende stappenplannen en checklists. Iedere video is een stap uit het Meer Klanten Op Jouw Manier Systeem. Hierdoor weet je op elk moment precies wat je moet doen om meer klanten te krijgen en meer geld te verdienen met je bedrijf, keer op keer.

Om te zorgen dat je het meeste uit het programma haalt, krijg je acht persoonlijke coachingsgesprekken van 30 minuten, zodat je jouw vragen kunt stellen, feedback kunt krijgen en een stok achter de deur hebt. Je mag hiervoor langskomen op mijn kantoor in Zwolle, maar de meeste mensen kiezen ervoor om dit telefonisch of via Skype te doen. 

Bonus

Om je te belonen voor je keuze krijg je toegang tot onze Puurst Members Community. Een geweldige groep gelijkgestemde ondernemers die jou dolgraag willen inspireren en verder helpen.

Investering

Je investering voor het Meer Klanten Op Jouw Manier coachingsprogramma is 2497 exclusief BTW. Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt dan in vijf maandelijkse termijnen van 525 euro exclusief BTW. 

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Meer Klanten Op Jouw Manier coachingsprogramma? Hoe weet ik of het geschikt is voor mij?
De mensen die het meeste aan dit programma hebben, zijn de mensen die graag een doorbraak willen in hun bedrijf, in hun inkomen en de mate van voldoening, plezier en impact die ze ervaren. Of je nu net bent gestart met je bedrijf of al twintig jaar ondernemer bent. Het is geschikt voor jou als je meer succes wil ervaren en klaar bent voor groei. Op een of andere manier is het je zelf alleen nog niet gelukt… Dat is geen schande, het is alleen tijd voor actie, Als je bereid bent om aan de slag te gaan en echt te implementeren, kan het je snel resultaten opleveren.

Voor welk type professional is het coachingsprogramma NIET bedoeld?
Dit programma is niet voor iedereen. Het is niet geschikt voor mensen die klagen, sceptisch zijn, steeds weer excuses verzinnen en anderen de schuld geven voor van alles en nog wat. Wij houden bij Puurst van mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen leven, die willen werken voor hun succes en het serieus nemen. 

Hoeveel tijd moet ik er elke week aan besteden?
Natuurlijk hangt het af van de hoeveelheid tijd die je beschikbaar hebt. Persoonlijk raad ik je aan om minimaal twee weken per week vrij te houden om de stappen te doorlopen. Heb je meer tijd beschikbaar? Mooi!  Want vergeet niet dat marketing de belangrijkste taak in je bedrijf is… 

Ik doe op dit moment mee aan een andere online training of volg al coaching. Moet ik wachten tot ik hiermee klaar ben?
Als je nu al meedoet aan een ander programma of al een coach hebt, gefeliciteerd! Je bent al goed op weg. Maar je krijgt nooit alles wat je nodig hebt van één coach of programma. Wij hebben bij Puurst ook meerdere mensen die ons begeleiden en meerdere programma’s waar we deel aan nemen. Waarom zoveel tegelijk? Omdat we weten dat we dan grote stappen kunnen nemen in ons bedrijf. We werken met verschillende coaches en mentoren, met verschillende skills en verschillende benaderingen. Daardoor hebben we meer groei en meer accountability dan we anders zouden ervaren en ondernemen we veel meer actie! En dat is wat uiteindelijk zorgt voor resultaten… 

Zijn de coachingsgesprekken in een groep?
De zes coachingsgesprekken die bij het programma zitten zijn één op één. Er is dus volle aandacht voor jou en je bedrijf. Je kunt de gesprekken live doen bij ons op kantoor in Zwolle, of via telefoon/Skype/Zoom. Wat jij wil… De andere deelnemers zie je alleen op de dag in maart en op de online community.

 

css.php