[/vc_column]

 

WAARDEVOLLE
WINSTGEVENDE

WEBINARS 

Van vreemde naar fan in een uur

Webinars zijn een van de meest waardevolle en succesvolle marketing- en salestools die je als ondernemer kan inzetten. Zeker nu. Heb je door de corona crisis moeite met het vinden van klanten? Dan is een webinar geven de uitgelezen manier om nieuwe omzet binnen te halen in je bedrijf.

Eén van de meest succesvolle methodes om je bedrijf vandaag de dag online te laten groeien is het geven van webinars. Er is een grote kans dat je er een of meerdere hebt gevolgd. En misschien heb je er zelfs wel eens een gegeven. Voor ons is dit het belangrijkste verdienmodel in ons bedrijf. In 2019 kwam 80% van onze omzet namelijk uit webinars.

Met een webinar is het mogelijk om in een uur van een vreemde een fan te maken, door jouw expertise vertrouwen te winnen en zelfs klant bij jou te laten worden, omdat ze je product of dienst willen hebben.

Maar het maken en geven van winstgevende waardevolle webinars is een vaardigheid. En niet dat alleen, want je moet natuurlijk ook zorgen dan mensen zich inschrijven voor je webinar. Dit zijn gelukkig allemaal vaardigheden die jij kunt leren.

Een waardevol webinar houden is een van de beste kansen om jouw vaardigheden en expertise aan de wereld te laten zien!

Om te zorgen dat je meteen goed van start gaat met het creëren van jouw eigen winstgevende en waardevolle webinars, wil ik je hierbij graag helpen. Ik heb speciaal voor jou het programma Winstgevende Waardevolle Webinars gemaakt waar  jij op 1 mei mee van start kan.

 

In dit programma leer ik je alle facetten die je nodig hebt om te kunnen winnen met jouw waardevolle webinar. Van het zorgen dat je voldoende inschrijvingen krijgt voor je webinar tot hoe je een webinar goed opbouwt, zodat je vertrouwen wint en succesvol het aanbod van je product of dienst aanbied. Alles met als doel, natuurlijk nieuwe en betalende klanten.

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor ondernemers die een grotere impact willen hebben met hun bedrijf en die zich in onderstaande herkennen. 

  • Je bent een ondernemer met ambitie en wilt graag meer mensen helpen met je bedrijf.
  • Je wilt groeien online, maar hebt misschien nog geen groot aantal volgers, geen grote e-maillijst of enorme klantenlijst. Dat maakt niet uit, zo begint iedereen.
  • Je wil je onderscheiden van ‘schreeuwers’ die je online ziet, van webinars zonder waarde. Met jouw marketing wil je juist je klant centraal zetten en integriteit uitstralen.
  • Je hebt al veel geprobeerd maar het werkte onvoldoende voor je. Je wilt voorkomen dat je nog meer tijd en geld investeert in strategieën die niet werken.

Na deze online cursus:

  • Weet je wat er nodig is om een winstgevende webinar funnel te creëren
  • Kies je jouw webinar thema’s op basis van de grootste verkoopkansen voor jouw klanten
  • Ken je de exacte do’s en dont’s voor het geven van jouw webinar
  • Kun jij jouw webinar zo opbouwen dat jouw expertstatus en waarde leiden tot de gewenste volgende stap
  • Weet je precies wat je moet doen om jouw webinar te promoten en zoveel mogelijk deelnemers live aanwezig te krijgen

Aan het einde van deze training heb je praktische strategieën, ideeën en projecten die je meteen kunt toepassen, zonder geld uit te geven en die je nieuwe klanten kunnen opleveren. Zelfs al in de komende weken!

Dus wil jij deze nieuwe vaardigheid leren en daarmee nieuwe betalende klanten binnenhalen. Dan heb ik nu een fantastisch aanbod.

De investering voor deze training is 747 euro exclusief btw. Omdat de training je precies leert hoe je jouw waardevolle winstgevende webinar kunt geven, weet ik zeker dat die investering al snel weer is terugverdiend door deelnemers. 

 

Daarom kun jij meedoen voor slechts 197 euro exclusief BTW.

 

Meld je aan via onderstaand formulier:

Webinars: het meest succesvolle marketinginstrument in ons bedrijf in de afgelopen jaren. Al sinds 2012 testen we hiermee en halen we geweldige resultaten. We kregen er honderden nieuwe klanten uit binnen- en buitenland mee en horen regelmatig: “ik volg veel webinars, maar die van jullie sprong er echt uit”. Ook onze klanten bereiken er enorme successen mee. Ben jij de volgende? 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.