[/vc_column]

 

MASTERCLASS
SUCCESVOL
PODCASTEN 

Ontdek deze krachtige marketingtool

Podcasten is één van meest ondergewaardeerde marketingtools die je heel goed kan inzetten, om niet alleen je expertstatus te verhogen, maar ook om nieuwe klanten te krijgen.

 

Het is dus een tool die nog heel erg onderbelicht is, maar die wel een grote impact heeft. Ik heb in de afgelopen 3 jaar meer dan 50.000 luisteraars gehad die één of meer afleveringen hebben beluisterd. Dat is twee keer een uitverkocht Ziggodome! En met grote regelmaat komen hier nieuwe klanten uit…

 

Nou krijg ik regelmatig de vraag zou podcasten voor mij? En zo ja, hoe doe ik het dan? Daarom heb ik speciaal voor jou als klant en relatie van Puurst Podcastexpert Mirjam Hegger bereid gevonden om een masterclass over podcasten te geven.

Mirjam is de podcastexpert van Nederland. Zij weet alles van podcasten, zowel de techniek, als hoe je er ook geld mee verdient. En ze heeft heel mensen geïnterviewd die een podcast hebben met een super grote following. En zij wil speciaal voor jou haar kennis delen en je kunt haar alles vragen op 19 mei om 19.30 uur.

 

Wat gaat Mirjam in haar Masterclass behandelen:

– Waarom je zou moeten gaan podcasten

– Hoe je een succesvolle podcast maakt

– De strategie om trouwe fans en leads te krijgen met podcasten

– En hoe je dus geld kan verdienen met je podcast

 

Kortom een masterclass om bij te zijn.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.