STRATEGISCHE SESSIE

Sparren met Puurst

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw bedrijfsdoelen en de volgende stappen die jij kunt zetten met je bedrijf. We kijken naar wat er goed gaat in je bedrijf, waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit kunt realiseren.

 

Dit is wat we gaan doen:

  • in 30 minuten gaan we via telefoon of Skype in gesprek om te kijken wat jou in de weg staat op je doelen te bereiken
  • je ervaart hierdoor hoe het is om samen te werken met Puurst
  • een ondersteunend en strategisch plan maken dat je meteen kunt toepassen in je bedrijf

Herken je dit?

Jij bent goed in je vak. Je bent een ondernemer die expert is in wat hij doet. En toch gaat het niet zoals jij wilt.

  • Je merkt dat je in cirkeltjes aan het draaien bent en je niet verder komt met je bedrijf
  • Je mist de creativiteit om de volgende stap te zetten
  • Je bedrijf groeit snel, zo snel dat je vaak tijd tekort komt
  • Je hebt een plafond bereikt in je inkomsten en ziet niet hoe je dit kunt doorbreken

Heb je het gevoel dat je nu eindelijk eens een grote sprong moet gaan maken, maar lukt dit niet? Daarom doen we deze strategische gesprekken; persoonlijke sessies waarin we kijken waar de kern van je uitdagingen liggen. Je krijgt van ons tips en inzichten die je meteen kan implementeren, zodat jij weer een boost krijgt om verder te gaan en je bedrijf meteen weer een stapje kan laten groeien.

 

Hoe ziet de sessie eruit?

Omdat het gesprek maar een half uur is, zullen we heel snel de diepte ingaan om tot de kern te komen. Dit doen we door in de beginfase van het gesprek vragen te stellen die het probleem verder zullen verduidelijken. Zo komen we tot de kern van jouw bedrijf. Vanuit daar gaan we kijken wat jij kan doen om je bedrijf weer te laten groeien. We zullen je enkele adviezen en strategieën geven die je meteen kan gaan toepassen zodra we opgehangen hebben.

 

We werken het liefst met ondernemers met ambitie. Daarom gaan we niet met iedereen in gesprek over hun strategie, maar alleen met mensen die serieuze stappen willen maken en bereid en in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen. We vragen je daarom een vragenlijst in te vullen ter voorbereiding.

 

Wil jij ook in aanmerking komen voor één van deze sessies? Vul dan via deze link de vragenlijst in. Daarna maken we een afspraak met je. We hopen je binnenkort te spreken!

Puurst_Annemieke-en-Pieter_A3A7401
“Your mentors in life are important, so choose them wisely.”

 

Robert Kiyosaki

Blaadje