VOOR
ONDERNEMERS

MET AMBITIE

Wij geloven dat jij als ondernemer echt
een verschil kan maken in deze wereld.

 

Ondernemers creëren een mooiere wereld door het werk dat zij doen.  Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als ondernemer groter leert denken en van hieruit actie onderneemt, zodat je zeer succesvol wordt. Bij Puurst is alles erop gericht om ondernemers en hun bedrijf te laten groeien.

Veel ondernemers zijn heel goed in hun eigen vak, echte experts. Toch maakt dit ze geen succesvolle ondernemers. Dit vraagt namelijk om andere kennis, vaardigheden en gedrag dan zij in huis hebben. Hierdoor hebben ze moeite met het vinden van meer klanten, het verhogen van hun omzet en een goed inkomen generen uit hun bedrijf.

Wij helpen jou als ondernemer te groeien en een succesvol bedrijf neer te zetten. Een bedrijf dat opvalt tussen de concurrentie. Waar je werkt aan het vinden en binden van jouw ideale klanten.

Lees hieronder resultaten van onze klanten

Miriam Vree – Van Straten | Horse Power Life Power

 

“Ik begon bij Annemieke zonder richting, zonder plan. Dankzij haar expertise kwam mijn droombedrijf haarscherp in beeld én maakten we samen een stevig plan met concrete doelen. Simpele stappen die ik één voor één kon aftikken. En iedere keer als ik met mijn hoofd vol ideeën afweek van het plan, was het Annemieke die me vriendelijk doch dringend weer op het juiste pad bracht.

 

Het zorgde ervoor dat ik binnen afzienbare tijd van 0 mensen op mijn maillijst, groeide naar 400. Ik ontwikkelde mijn dienst, werkte aan mijn marketing skills en de eerste klanten kwamen binnen. Met nu ruim 5000 mensen op mijn lijst and counting en duizenden volgers op social media, heb ik een geweldige bodem om verder te groeien.

 

Ik werk met de leukste klanten en ze halen fantastische resultaten, omdat ik ze precies kan geven wat ze nodig hebben. Omdat die basis klopt, omdat ik het helemaal op mijn eigen manier doe. Ik kan niet wachten om weer een volgende stap te zetten!”

Bianca Wegbrands | De Kinderopvangcoach

 

“Ik ben klanten gaan benaderen en heb mezelf overal naar binnen gewurmd, gekletst en gezegd dat ik ga oplossen waar zij tegen aan (gaan) lopen. Ik ben in mezelf gaan geloven, ik kan het, ik wil het, ik doe het, en de klanten zijn hierin meegegaan. Er wordt nu, krap 7 maanden later aan alle kanten aan mij getrokken en ik kan er geen klant meer bij hebben. Hoewel ik het gister toch weer niet kon laten, dus hup ook die klant er maar weer bij. Hoe ik dat ga regelen…pfff…zie ik later wel.

 

Ik heb, al zeg ik het zelf een leuke website gemaakt, me verdiept in SEO, waardoor ik nu op de eerste pagina van Google sta. Zelfs nog na 7 maanden. Ik heb ondertussen heel veel klanten en werk mezelf een slag in de rondte, 5 dagen per week. Iedereen trekt aan me en wil nu alvast zeker weten of ik volgend jaar toch ook nog blijf komen.

 

Ik heb twee ZZP coaches rondlopen en de derde en vierde gaan binnenkort ook starten. En wat heb ik er aan gedaan? Eigenlijk niet eens heel veel. Een babbel en goed verstand van zaken. Die combi is goud gebleken. En erop vertrouwen dat ik het kon! Ik kan het werk niet missen, maar als ik zou willen kan ik iedereen voor me laten werken en zelf langs de Spaanse Costa gaan zitten op een handdoekje en een lekker wijntje en alleen nog maar offertes bevestigen. Waar ik voorheen langs ging bij de klant en mezelf op de stoel praatte, hoef ik nu alleen nog maar snel te antwoorden op een mail en mijn website leuk te houden. En dat blijkt al genoeg.

 

THATS IT! Niet meer niet minder!

 

Offertes maak ik dagelijks en ik krijg ondertussen vraag uit heel Nederland. Zelfs opleiders van pedagogische coaches sturen klanten aan mij door. Ik heb dankzij Pieter doorgezet en erop vertrouwd dat mensen mijn kennis en kunde nodig hebben en dat is gebleken. Dus hartelijk dank voor de PU(U)RSTE BOOST, dat was nou net wat ik even nodig had!”

Herma Dennekamp | Vi@ Herma

 

“Annemieke staat aan de basis van mijn bedrijf. Zij heeft mij geholpen een stevige fundering neer te zetten, waarop ik verder mijn bedrijf kan bouwen. Annemieke is iemand die, door de juiste vraagstelling, direct overzicht creëert en focus aanbrengt. Hierdoor kreeg ik mijn waarden, doelen en aanbod steeds duidelijker en kreeg ik meer helderheid over de vervolgstappen die ik wilde zetten.

 

Door haar jarenlange ervaring kan ze op alle gebieden van het ondernemerschap heel praktische adviezen geven. Ze is een kei in haar vak, is op de hoogte van de nieuwe trends en ontwikkelingen, heeft een meganetwerk en deelt haar kennis onzelfzuchtig. Daarbij is Annemieke een warme, liefdevolle en hartelijke vrouw, die alle tijd voor je neemt. Ze is open, eerlijk en oprecht op een prettig kritische wijze.

 

Door deze combinatie van kwaliteiten en eigenschappen heeft ze mij geholpen stappen te zetten in het ondernemerschap én me te ontwikkelen als persoon. “