KLAAR VOOR MEER GROEI?

Wij geloven dat ondernemers het verschil maken.

Als succesvol ondernemer ben je op een punt gekomen dat je behoefte hebt aan strategie en focus. Je bedrijf gaat goed, maar je hebt behoefte aan feedback, een frisse blik van buitenaf, nieuwe inzichten of inspiratie. Tijd om te ontdekken wat je werkelijk wilt in je bedrijf en wat voor jou belangrijk is in je werk en leven. Om je focus helder en scherp te krijgen. Om keuzes te maken.

 

Welkom bij Puurst

Wij werken voor ondernemers met ambitie, ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en hun impact willen vergroten. Ondernemers zoals jij.

 

In de afgelopen tijd ben je gegroeid met je bedrijf. Je agenda staat vol met opdrachten. Heerlijk natuurlijk, maar de drukte neemt steeds verder toe. Sterker nog, het voelt soms alsof je een drukke baan voor jezelf hebt gecreëerd. Je hebt genoeg klanten en verdient genoeg geld. Toch gaat het niet helemaal zoals jij wilt…

 

Ondanks het succes van je bedrijf, voelt het nog niet als een geoliede machine. Veel zaken gebeuren ad hoc, je doet nog teveel zelf en er ligt geen duidelijk plan voor de toekomst. Niet echt een goede basis voor de professionalisering van je bedrijf. Sterker nog, het voorkomt dat je bedrijf verder groeit.

 

Maar wat moet je nu eigenlijk precies doen? Het ontbreekt je aan focus, aan het gebruik maken van strategieën en systemen die je helpen om op een gestructureerde wijze de juiste stappen te nemen en uit te voeren. Soms is het prettig om te kunnen samenwerken met iemand die deze kennis in huis heeft. Iemand die erin gelooft en gaat voor de lange termijn. Succesvol ondernemen is namelijk een marathon in plaats van een sprint.

 

Je zou hulp willen van iemand die je echt verder helpt. Iemand die je kennis en vaardigheden aanleert en die er op gestructureerde momenten voor je is. Iemand die gaat voor uitkomsten en resultaten. Kortom, je hebt een echte partner nodig! Wij zijn die partner voor jou. Als partner in jouw groei zetten we alle kennis, vaardigheden en ons netwerk in om je echt tot resultaten te laten komen!

 

Onze visie is om echt te zorgen dat je niet alleen de kennis en vaardigheden aanleert, maar ook echt het gedrag implementeert dat hoort bij de groei van jouw bedrijf.

 

Het draait bij Puurst om het begeleiden van jou als mens én ondernemer. Op een intensieve en persoonlijke manier. Zodat je wél de groei van je bedrijf kan realiseren die je voor ogen hebt. Dat heeft te maken met mindset, maar ook met een methodische benadering van bedrijfsgroei op alle fronten. Ons model leidt je van bedrijfs-DNA tot strategie, van marketing tot verdienmodel, van leiderschap tot time management.

 

Ben je benieuwd of we jou daar ook bij kunnen helpen? 

Neem dan contact met ons op voor een strategische sessie. We kijken naar wat er goed gaat in je bedrijf, waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit kunt realiseren.

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje