DE PODCAST VOOR
AMBITIEUZE
ONDERNEMERS

In onze podcasts krijg je naast inspiratie ook de duidelijke stappen die nodig zijn om de inzichten meteen toe te passen. Alles met als doel je bedrijf te laten groeien!

BUSINESSTALK

BusinessTalk gaat over alle facetten van het ondernemen, ondernemerschap en de lifestyle van ondernemers. Bij iedere aflevering horen praktische podcastnotities. Dit is een download met de inzichten, onderwerpen en extra links naar interessante artikelen of video’s die horen bij de betreffende podcast. En omdat we houden van info waar je meteen praktisch mee aan de slag kan, zitten er vaak opdrachten bij die je helpen om verder te komen in je ondernemerschap.

MEERKLANTEN

De Meer Klanten Podcast geeft je inspiratie voor de marketing van jouw bedrijf.  Wil jij meer klanten? Zie deze podcast dan als jouw dosis ontwikkeling om te groeien. Van praktische tools en strategieën tot de mindset die nodig is om succesvol en zelfverzekerd meer klanten aan te trekken. Als jij je wilt laten inspireren in je ondernemerschap en niet bang bent voor een vriendelijke schop onder je kont richting the next level, dan ben je op de juiste plek.

Luister ook via:

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje