Krijg meer klanten door het online marketing ecosysteem

Podcast #204

1 maart 2019  |   door Pieter Henzen 

Online marketing bestaat uit zoveel verschillende onderdelen dat het soms net schieten met hagel is. Je weet niet altijd waar je moet beginnen en daarom doen veel mensen maar wat. Maar er zit een hele wereld achter. Een heel ecosysteem. Een ecosysteem bestaat uit verschillende organismen die met elkaar een bepaald doel realiseren. Tijdens onze masterclass Master je Online marketing werken we samen met onze deelnemers naar dat eigen ecosysteem toe, waardoor jij je doelen bereikt.

 

Nu zie ik teveel ondernemers nog onvoldoende hun doelen bereiken. Maar door het ecosysteem in te zetten en de verschillende marketing onderdelen met elkaar te laten functioneren, haal je jouw doelen wel. Heerlijk! En dus hebben we het Online Marketing Ecosysteem model ontwikkeld. In deze podcast neem ik je hierin mee en laat ik je zien hoe het voor je werkt en waarom het dus belangrijk is om hier gebruik van te maken.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

 

Klik hier om de podcastnotities te downloaden

 

chris-barbalis-103434-unsplash

Wil je gratis ons magazine ontvangen?

Iedere week publiceren we een online magazine, boordevol inspirerende artikelen, podcasts, interviews en tips.

[wpforms id="880"]

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan sturen we je wekelijks gratis tips en inspiratie om je bedrijf te laten groeien. Voor meer info bekijk de privacyverklaring .

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje