Hoe haal je het maximale uit een seminar?

Podcast #219

21 juni 2019  |   door Pieter Henzen 

Ik ga regelmatig naar seminars. Soms van een dag, maar vaak van meerdere dagen. Ik wil altijd blijven groeien en ontwikkelen, zodat ik zelf scherp blijf en dat ik daarmee mijn klanten ook weer van extra waarde kan voorzien.

 

Maar hoe zorg je er nou voor dat je het optimale uit je seminar haalt? In deze podcast heb ik de ultieme seminar survival kit voor je samengesteld. Deze tips en inzichten gaan je helpen om 200% meer uit een seminar te halen en echt te implementeren!

 

Ben je niet zo van de live seminars in een zaal maar wil je wel meer leren over de groei van je bedrijf? Dan kun je binnenkort ook online een heel toffe reeks van seminars volgen. In de week van 3 tot 7 juli 2019 ben ik één van de hosts van de Internet Marketing Summit van Winst.nl. Hier kun je achter je computer luisteren naar 21 topsprekers die hun beste inzichten delen als het gaat om je bedrijf te laten groeien via het internet, zowel nationaal als internationaal! Bijvoorbeeld topondernemer Eelco de Boer, marketinggoeroe Dean Jackson en blogger Cynthia Schultz.

 

Wees erbij, laat je inspireren en kom in actie! Aanmelden kan via https://www.internetmarketingsummit.nl/ en met de kortingscode podcast ontvang je 25 euro korting op je deelname!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje