Wendbaarheid in crisistijd – Coronavirus

Podcast #257

21 maart 2020  |   door Pieter Henzen

En zo is in nog geen week tijd de wereld helemaal anders. In de afgelopen week sprak ik heel veel ondernemers. Dit zijn klanten en relaties. Vele van hen ervaren onrust en onzekerheid. Want opdrachten vallen weg, omzet is een stuk minder en hoe pas je je aan deze veranderende wereld? Hoe zorg je ervoor dat je nog steeds relevant bent en geld verdient?

 

In deze podcast heb ik daar speciaal aandacht voor. Ik vertel je mijn visie op deze crisis en dat ik denk dat we nog zeker twee jaar nodig hebben om hier weer uit te komen en weer op het oude niveau komen van een paar weken terug. En als mijn observatie klopt, dan is natuurlijk de vraag aan jou: Kan jij twee jaar overbruggen? Heb je de mogelijkheid om twee jaar te overleven? En ben je wendbaar genoeg hiervoor?

 

Ik neem je mee in mijn eigen ervaringen en gevoel bij deze realiteit. En ik vertel je hoe je op korte termijn de koers kan wijzigen met je bedrijf. Ik denk dat deze periode ook een kans is. Het is nu tijd om anti-cyclisch te denken. En nu juist te investeren om je bedrijfsvoering en verdienmodellen aan te passen.

 

Kortom een waardevolle podcast!

 

Ik wens je veel luisterplezier!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje