In Flow, uit Flow en weer in Flow

Podcast #259

3 april 2020  |   door Pieter Henzen

Je bent lekker bezig, alles gaat goed. Je bent echt in ‘flow’. Niets zit tegen, het gaat als een malle. En dan ineens gebeurt er iets en raak je uit je ‘flow’. En hoe kom je dan weer terug in flow? Ik had van de week zo’n moment doordat m’n moeder was gevallen ik ineens mantelzorger was voor een paar dagen. Ik was lekker in de flow. En door één belletje: dag flow…

 

En dat had meteen effect op mijn werk en hoe ik mijn bedrijf zat. M’n ritme was ineens anders en ik had echt even nodig om weer in m’n ritme te komen, om weer in flow te zijn. En dit is herkenbaar voor veel ondernemers op dit moment. Je was lekker bezig. 2020 zou jouw beste ondernemersjaar worden. En BAM! Daar is Corona en ineens ben je thuis les aan het geven aan je kinderen en is de realiteit in je bedrijf ook anders.

 

Om nog maar niet te spreken over je ritme. Alles gaat anders dan je wilt. Je raakt uit flow. En dat is niet wat je wilt. Hoe zorg jij ervoor dat je zo snel mogelijk weer in flow bent? In deze podcast vertel ik je het.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje