Dat is pech, inspiratie weg! Of niet…

Podcast #263

1 mei 2020  |   door Pieter Henzen

Inspiratie. Soms heb je er kilo’s van, het kan niet op en je loopt over. Je bent super geïnspireerd en weet niet waar je de tijd vandaan moet halen om de inspiratie allemaal te kanaliseren en een goede vorm te geven. Dat is heerlijk. En er zijn van die dagen, dat inspiratie zo ongelofelijk ver te zoeken is. Dat wat je ook doet, het lijkt niet te helpen om de inspiratie aan te boren. En zo kan het zijn dat geen inspiratie toch leidt tot inspiratie.

 

Dit was namelijk het geval voor deze podcast. Ik heb een hele lijst met onderwerpen en invalshoeken voor dit podcastkanaal. Maar na een uur staren naar die lijst kwam er niets binnen. En dus moest ik concluderen: “Ik heb geen inspiratie voor een podcast.” En dat is juist de inspiratie geworden voor deze podcast.

 

Ik deel in deze podcast wat je kan doen op het moment dat je geen inspiratie hebt. Hoe kan je toch weer zorgen dat je die bron van inspiratie die gewoon in je zit, dat je die weer aanboort. Ja, je leest het goed. Het zit in je. Dus dat is een geruststelling. En ja, je kan het ook weer activeren.

 

In deze podcast neem ik je mee in een aantal methoden en technieken voor hoe jij jouw inspiratie weer aanboort.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

Ps. We hebben ook nog een heel waardevol artikel over het niet hebben van inspiratie. Lees hem hieronder!

http://puurst.nl/artikelen/inspiratie-nodig/

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje