You have a dream, that some day…

Podcast #264

8 mei 2020  |   door Pieter Henzen

I have a dream, that some day…. Dit een bekende zin uit de legendarische speech die Dr. Martin Luther King Jr. hield op 28 augustus 1963. En in deze speech deelt hij een visie over hoe hij zijn land Amerika graag ziet. Een zeer kostbare visie, want hij heeft het uiteindelijk met de dood moeten bekopen. Maar wel een visie die impact heeft, want vandaag de dag hebben het er nog over. En deze visie heeft een hele hoop in beweging gebracht. Maar wat is eigenlijk jouw droom, dat op een dag….

 

Als ondernemer ben je leider van je eigen visie-gedreven bedrijf. Want de beste leiders zijn visie-gedreven, zo niet dan ben je een manager die vooral uitvoert. Een visie inspireert, niet alleen jezelf, maar ook samenwerkingspartners, werknemers en natuurlijk (potentiële) klanten. Natuurlijk spannend, want als je een visie deelt, steek jij je hoofd boven het maai veld. Het spreekwoord, hoge bomen vangen veel wind is hier zeker van toepassing.

 

Maar ik vind dat het nog teveel ontbreekt aan visie-gedreven ondernemen. Ik vind dat te weinig ondernemers hun visie delen en uitspreken waarvoor ze staan. Het is tijd om dit te gaan doen. Want ook jij hebt visie.
Visie op je bedrijf
Visie op je vak
Visie op het ondernemerschap
Visie op leiderschap
Visie op je klanten
Visie voor je klanten.

 

In deze podcast inspireer ik je om, zeker nu meer ooit dan, te gaan staan en je visie uit te dragen. Wil je zichtbaar zijn en relevant zijn en blijven voor je (potentiële) klanten? Dan heb jij je visie uit te dragen, overal waar je komt. Alleen dan, dan ga jij het verschil maken.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

 

 

Een van de manieren om je visie uit te dragen is een eigen podcast. Dit is een ideaal kanaal daarvoor. Luister hier verder waarom: http://puurst.nl/podcast/256-de-kracht-van-een-eigen-podcast/

Podcast, visie gedreven ondernemen, I have a dream
" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje