Geïnterviewd voor de Succesverhalen Podcast van Artjanna Harkhoe

Podcast #268

5 juni 2020  |   door Pieter Henzen

Het leuke van een eigen podcastkanaal is dat je andere interessante mensen kan interviewen. Hun verhaal en wijsheden door kan geven. En af en toe komt het voor dat ik zelf geïnterviewd wordt. Zo ook kwam twee weken geleden het aflevering 213 van de Succesverhalen Podcast van Artjanna Harkhoe uit. Met de mooie titel: Een puur gesprek met raadgever Pieter Henzen.

 

En ik vind het natuurlijk een hele eer om voor de Succesverhalen Podcast van Artjanna gevraagd te worden. Artjanna ken ik al een paar jaar en kom haar regelmatig op een seminar tegen. Daarnaast heb ik haar man Jaap Hulsmann mogen begeleiden in de groei van zijn bedrijf. Artjanna heeft een hele succesvolle podcast waar ze veel bijzondere en bekende mensen heeft geïnterviewd. En ik mag mij zelf nu ook rekenen tot deze mensen.

 

Artjanna stelt altijd in haar interviews goede vragen. Een van die vragen die ze mij stelde ging over de speech die Steve Jobs hield aan de Stanford University in 2005. Daar heeft hij het over connecting the dots. Welke gebeurtenissen in je leven zorgen ervoor dat je bent waar je nu bent en hebben voor jou het verschil gemaakt? (zie hiernaast de hele speech). Een mooie vraag die ik met veel plezier beantwoord.

 

Ik wens je veel luister plezier! Ga Artjanna’s Succesverhalen Podcast volgen. Hieronder kun je haar kanaal vinden op Spotify!

Luister hier het podcastinterview dat ik hield met de man van Artjanna Harkhoe, Jaap Hulsmann. In podcast 217 had ik een super waardevol interview dat ik met hem hield in 2019. We zaten in een bubbel met het interview. En voor we het wisten waren we 1 uur en 45 minuten verder. Maar daarom des te meer de moeite waard om het luisteren.

 

Luister hier het interview met Jaap Hulsmann

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje