Interview met Bert van de Wetering, professioneel zanger en zangcoach

Podcast #269

13 juni 2020  |   door Pieter Henzen

Bert van de Wetering is professioneel zanger, zangcoach en eigenaar van Zing als vanZelf. Door de corona maatregelen lag zijn werk in één keer stil. Hij besloot om iets te doen en te geven aan mensen alle mensen die thuis zaten. Een gratis zangles op de zaterdagochtend. De gedachte was, als ik 30 à 40 mensen heb in de les dan is dat mooi. Maar het explodeerde en zo hadden zich voor de eerste keer al meer dan 800 mensen zich ingeschreven. Nu geeft Bert wekelijks een gratis zangles waar meer dan 1300 mensen per keer aan mee doen. Een mooi gebaar met ongelooflijke impact, zonder dat dit bedacht was.  

 

Een mooie podcast waarin Bert zijn levensverhaal en ondernemersreis deelt. Over loslaten, het durven kiezen van je eigen pad en de kracht van het horen van je eigen stem. Een bijzonder en intiem gesprek. Waarin Bert je zijn visie deelt. En waarin we ontroert raken over de impact van de gratis zangles.

 

En heel bijzonder, Bert zingt speciaal voor jou, luisteraar van deze aflevering, het lied: And so it goes, van Billy Joel. Dus blijf luisteren tot aan het einde van de podcast om deze ervaring mee te maken. Hieronder alvast de video opname van het lied, als je niet kan wachten.

 

Ik wens je veel luister plezier!

Wil je meer weten over Bert van de Wetering en zijn bijzondere verhaal. Download dan hieronder de podcastnotities!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje