In Principe Altijd!

Podcast #278

25 september 2020  |   door Pieter Henzen

In afgelopen vakantie periode heb ik twee boeken gelezen. En beide boeken hadden gemeen dat ze hele duidelijke principes beschreven. Principes die er voor zorgde dat beide totaal verschillende ondernemers heel succesvol zijn. In deze podcast deel ik de inzichten over deze principes en waarom het zo krachtig is dat ze altijd werken!

 

Tijdens de vakantie heb ik twee boeken gelezen en de eerste was de biografie van Wim van der Leegte, hij is de eigenaar van de VDL groep. En die kan je weer kennen doordat hij met zijn bedrijf Nedcar redde en daar Mini’s ging produceren voor BMW. Zijn bedrijf is in meer dan 30 jaar uitgegroeid tot een conglomeraat van bedrijven met meer dan 5 miljard euro omzet en 150 miljoen euro winst en zit over de hele wereld. Daarnaast las ik het boek Rich Dad, Poor Dad van Robert Kiyosaki. Deze klassieker is een aanrader.

 

Beide boeken super interessant en inspirerend. En nat opviel in beide boeken is dat zowel Wim van der Leegte als Robert Kiyosaki een aantal principes hanteren die hun succes bepaald heeft. In deze podcast neem ik je mee in die principes en wat jij daarvan kan leren.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje