Versnellen door te vertragen

Podcast #279

10 oktober 2020  |   door Pieter Henzen

Versnellen door te vertragen. Een grotere tegenstelling kun je eigenlijk niet hebben. En toch is het waar. Veel ondernemers willen graag dat hun bedrijf snel groeit. En zijn vaak ongeduldig als die groei moeizaam gaat. De kunst is om dan te vertragen. Vanuit die vertraging komt perspectief om te de bedrijfsgroei te versnellen. 

 

Vreemd dat je zou moeten vertragen om te versnellen. Maar juist als je in die versnelling zit met je bedrijfsgroei is het goed om te vertragen. Het voordeel hiervan is dat je minder met oogkleppen op aan het werk bent. Sterker nog je verbreed je horizon door te vertragen, waardoor je een betere focus kunt kiezen. En vanuit die focus heb je alle ruimte om te versnellen.

 

Benieuwd hoe jij je bedrijfsgroei kan versnellen door te vertragen? Luister dan deze podcast!

 

Ik wens je veel luisterplezier!

O ja, op 20, 28 november en 8 januari geven we de Masterclass: 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit. In deze masterclass ga je aan de slag met je jaarplan voor 2021. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan, waarmee je van 2021 jouw beste ondernemersjaar ooit gaat maken. Tijdens deze dag hebben we ook extra aandacht voor hoe je kan zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van de gevolgen van het Coronavirus.

 

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. Door corona hebben we maar maximaal 18 plekken per dag. Wees erbij en zorg ervoor dat 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit wordt!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje