Terug van weg geweest

Podcast #280

27 november 2020  |   door Pieter Henzen

De afgelopen weken heb ik geen podcast gemaakt. Ik kreeg daarop veel reacties van luisteraars met de vraag of het goed met me ging en of de podcast nog terug ging komen. Goede vragen! Ik heb er bewust even voor gekozen om geen podcast te maken. In de podcast vertel ik je waarom en waarom ik nu weer terug ben met de podcast.  

 

Dus ik zou zeggen, ik ben weer terug! En naast dat ik vertel waarom ik een tijdje geen podcast hebt gemaakt heb ik het ook over het terugkijken op 2020. Terugkijken op wat Corona je heeft opgeleverd en heeft gekost. Ik deel een waardevol proces waarmee je dit kan doen en hoe je daarmee je voordeel kan doen in 2021.

 

Ik wens je veel luisterplezier!

O ja, op 8 januari geven we de Masterclass: 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit. In deze masterclass ga je aan de slag met je jaarplan voor 2021. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan, waarmee je van 2021 jouw beste ondernemersjaar ooit gaat maken. Tijdens deze dag hebben we ook extra aandacht voor hoe je kan zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van de gevolgen van het Coronavirus.

 

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. Wees erbij en zorg ervoor dat 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit wordt!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje