What’s new?

Podcast #281

22 december 2020  |   door Pieter Henzen

Deze podcast heb ik opgenomen op het nieuwe kantoor van Puurst. Een nieuwe plek, met nieuwe energie en inspiratie. Een nieuw begin, een plek waar nog veel kansen liggen. Dat vind ik mooi. Deze plek heb ik nog geen geschiedenis mee. Op deze plek gaat er geschiedenis geschreven worden. Deze plek biedt ruimte aan nieuwe klanten en bestaande klanten.

 

Kortom een nieuwe plek, een nieuw begin en daarmee ook de inspiratie voor deze podcastaflevering. Want nu 2021 zo voor de deur staat is mijn vraag aan jou, wat is het nieuwe nieuw voor jou en je bedrijf in 2021?

 

Ik wens je veel luisterplezier!

O ja, op 8 januari geven we de Masterclass: 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit. In deze masterclass ga je aan de slag met je jaarplan voor 2021. Aan het eind van de dag heb je een concreet plan, waarmee je van 2021 jouw beste ondernemersjaar ooit gaat maken. Tijdens deze dag hebben we ook extra aandacht voor hoe je kan zorgen dat je zo min mogelijk last hebt van de gevolgen van het Coronavirus.

 

Wil je erbij zijn? Meld je dan snel aan. Wees erbij en zorg ervoor dat 2021, jouw beste ondernemersjaar ooit wordt! Met de code 2021 ontvang je 50 euro korting!

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje