Let’s talk business over focus en Doelen

Podcast #186

2 november 2018  |   door Pieter Henzen

Een nieuwe toevoeging aan de podcast is de rubriek Let’s Talk Business! Samen met mijn compagnon Annemieke Tissink praat ik over wat ons bezighoudt in het ondernemerschap. Het onderwerp van dit gesprek? Focus en doelen!

 

We vertellen over onze focusmaand, over het doelenproject waar we aan werken en over de tweedaagse die Pieter gaf over dit thema. Als klap op de vuurpijl deelt Annemieke het stappenplan om doelen te stellen die je ook echt realiseert…

 

Veel luisterplezier.

 

Wil je samen met ons werken aan je doelen en plan voor 2019?

 

Een succesvolle ondernemer zijn, gaat vooral over wat je doet en waar je heengaat. Niet zozeer over wat je weet. Jouw omgeving (klanten, je team en andere volgers) vinden het prettig om te weten waar ze heengaan met jou. Je moet dus helder weten waar je heen wilt.

Veel ondernemers vinden plannen voor een jaar maken lastig. Ze deden het wel vaker, maar de realiteit bracht niet altijd wat ze ervan verwachtte. Het maakt niet uit of het je eerder wel of niet lukte, dat was toen en dit is nu. De mooiste dagen, weken, maanden en jaren van je leven liggen nog voor je. De beste resultaten ga je nog behalen!

Tijdens de Ga Voor Groei Masterclass van Puurst werken we aan een sterk en effectief plan voor 2019. Je krijgt een heldere focus en ontwikkelt een praktische aanpak om hiermee aan de slag te gaan en je doelen sneller te realiseren.

 

Praktische zaken:

Wat?  Praktische masterclass waarin je in één dag de basis legt voor 2019. Geheel verzorgd met heerlijke lunch en netwerkborrel.

 

Wanneer?  7 december 2018 van 10:00 tot 16:30 uur

 

Waar?  Zwolle

 

Investering:  197 euro exclusief btw.

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

 

Wil je gratis ons magazine ontvangen?

Iedere week publiceren we een online magazine, boordevol inspirerende artikelen, podcasts, interviews en tips.

[wpforms id="880"]

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan sturen we je wekelijks gratis tips en inspiratie om je bedrijf te laten groeien. Voor meer info bekijk de privacyverklaring .

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje