MEER KLANTEN PODCAST #3

De Business Basics voor een succesvol bedrijf

16 september 2019  |   door Annemieke Tissink

In deze podcast duiken we dieper in de essentiële onderdelen van een succesvol bedrijf. En met name wat ervoor nodig is om dit succesvolle bedrijf ook daadwerkelijk te bereiken en vol te houden. De inspiratie voor deze podcast komt uit onze klanten. De ondernemers met ambitie. Die altijd een next level zien. Voor hen is goed genoeg niet voldoende. Een heel belangrijk ingrediënt voor succes. Dit zegt ook Jim Collins, auteur van het boek Good to great. Die raakt wat dit betreft precies de juiste snaar. Sowieso omdat hij schrijft over streven naar greatness. Iets geweldigs neerzetten.

 

Ik weet dat dit iets is wat heel veel ondernemers willen. Geen genoegen nemen met middelmatigheid, maar steeds weer blijven verbeteren. Maar het is ook best lastig en al heb je goede moed om ervoor te gaan, er zijn altijd dingen die je tegenhouden. En dat is natuurlijk jammer. Dus Jim Collins heeft onderzoek gedaan in meer dan 1400 bedrijven om te onderzoeken wat het verschil maakte, waarom redt de een het wel en de ander niet?

 

Ik wens je veel luisterplezier!

Wil je gratis ons magazine ontvangen?

Iedere week publiceren we een online magazine, boordevol inspirerende artikelen, podcasts, interviews en tips.

[wpforms id="880"]

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voortaan sturen we je wekelijks gratis tips en inspiratie om je bedrijf te laten groeien. Voor meer info bekijk de privacyverklaring .

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje