ONTDEK JOUW
STAPPENPLAN
NAAR GROEI

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over jouw bedrijfsdoelen en de volgende stappen die jij kunt zetten met je bedrijf. We kijken naar wat er goed gaat in je bedrijf, waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit kunt realiseren.

Je bent enorm goed in je eigen vak en het geeft je voldoening om te zien dat je impact hebt. Maar het lukt je niet om voldoende mensen te bereiken en om altijd een goede omzet te draaien. Tijd voor verandering!

Gratis E-book
Meer Klanten Op Jouw Manier

Genoeg klanten krijgen voor je bedrijf lijkt voor veel zelfstandig ondernemers makkelijker dan het is. Dit boek helpt je bij het vinden en binden van jouw ideale klanten op een effectieve manier, die bij jou past!

Zo helpen we je

SPARREN MET PUURST

Wil je serieuze stappen zetten om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wij kijken graag met jou waar de kansen liggen en hoe jij die realiseert!

“Mijn bedrijf Laura’s Sabor naar een hoger plan tillen op een pragmatische wijze, met uiteraard een doordachte visie. Dat was wat ik wilde. Mijn omzet is afgelopen jaar verdubbeld. Naast groei in mijn bedrijf is Annemieke ook heel alert op de persoon achter het bedrijf. Omdat ik alleen eindverantwoordelijk ben voor mijn bedrijf is het echt een verrijking om deze coaching te krijgen. Een aanrader dus.”

 

Laura Vrenken – Eigenaar Laura’s Sabor

“Ik had vorig jaar één klant in mijn bedrijf en ik kon daar niet van rondkomen. Ik wilde wel dat het anders ging, dus was er heel veel over aan lezen en er erg druk mee bezig, maar het kostte me heel veel tijd en het slurpte m’n energie op. En er kwamen geen nieuwe klanten. Dus besloot ik Meer Klanten Op Jouw Manier te gaan doen. Ik zit nu eigenlijk vol en ik kan meer dan gewoon rondkomen. Dit had ik niet durven dromen.”

 

Bianca Mulder – Eigenaar Bij Juf Bianca

Bedrijfscoaching bij PUURST

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?