JOUW PARTNER
IN ONDERNEMEN

Wil je een grotere impact maken in de wereld met je bedrijf?
Puurst is de partner achter het succes van menig ondernemer.

Ondernemen doe je nooit alleen. Je hebt anderen nodig die je verder helpen. Alleen op die manier kun je sneller het verschil maken.
Je voelt dat je toe bent aan het volgende niveau in je ondernemerschap. Je weet dat er meer in zit, dat er meer mogelijk is voor jou.
Alleen je haalt het er nog niet uit. Kies voor Puurst als jouw partner in het ondernemen en versnel je groei en impact!

Vrijblijvend kennismaken?

 

Wil je een keer vrijblijvend sparren over de uitdagingen in jouw bedrijf? Ben je benieuwd hoe wij hierin voor jou een partner kunnen zijn? Vraag hieronder vrijblijvend een gesprek aan.

 

Onze kracht is om over de horizon van jouw ondernemerschap te kijken. Wij zien waar voor jou de kansen liggen en hoe jij jouw groei-uitdagingen het beste kan aangaan. We doen dit vanuit een holistische blik, want je bent meer dan alleen ondernemer. We zoeken naar de beste strategie, die ervoor zorgt dat jouw leiderschap het beste tot z’n recht komt. Zodat je bouwt aan een bedrijf dat meer impact maakt en werkt voor jou en niet andersom.

 

Wacht niet langer en vraag hieronder jouw vrijblijvende kennismakingsgesprek met ons aan.

INSPIRATIE

 

Puurst is je partner in ondernemen. Hier vind je de inspiratie die jij nodig hebt om in actie te zijn en blijven.  Kwalitatief hoogwaardige inhoudelijke inspiratie, die je verder helpt om jezelf en je bedrijf te laten groeien. Alles met als doel dat je meer impact hebt in de wereld!

Lees hier de ervaringen van andere ondernemers die kozen voor

Puurst als partner bij hun ondernemerschap

“Pieter is echt een gouden gast. Hij is van enorme waarde en is bij al mijn evenementen zeker de MVP: Most Valuable Player. Wanneer ondernemers vast zitten stuur ik ze naar Pieter. Niets zo fijn dan een goed gesprek met “De Raadgever”. Hij geeft je inzichten en perspectieven die je zelf niet snel zou krijgen en deze inzichten zijn doordrenkt met good vibes. Keep doing what you’re doing Pieter!”

 

Eelco de Boer – Eigenaar Winst.nl

Doordat Puurst in mij geloofde hielpen ze mij stappen te zetten die groter waren dan ik aanvankelijk durfde. Ik ben erg blij met alle inzichten en handvaten waarmee Pieter en Annemieke mij vooruit hebben geholpen in de groei in zelfbewustheid als ondernemer, in de manier waarop ik onderneem door het optimaliseren van systemen en door met veel meer focus en doelgerichtheid op mijn klantengroep en een flinke groei in omzet.

 

Jaap Boersema – Eigenaar YouRoute

Wil je weten hoe wij jouw partner kunnen zijn?