GREAT THINGS
IN BUSINESS
ARE NEVER
DONE BY
ONE PERSON

Steve Jobs 

Annemieke Tissink

 

Oprichter en mede-eigenaar

 

Annemieke heeft samen met haar partner Pieter in 2010 het bedrijf Puurst opgericht. Ze weet wat het is om een bedrijf op te bouwen, ze startte namelijk op haar 19e al met ondernemen. Annemieke is iemand die direct overzicht creëert en focus aanbrengt voor haar klanten. Haar grootste kracht zit in haar actiegerichtheid, waardoor ze altijd bezig is om ondernemers zo concreet mogelijk op weg te helpen. Anderen omschrijven haar als positief, open, eerlijk en oprecht op een prettig kritische wijze.

Pieter Henzen

 

Oprichter en mede-eigenaar

 

Pieter is samen met Annemieke in 2010 het bedrijf Puurst begonnen. Als echte visionair kijkt hij graag over de horizon heen en ziet hij altijd het grotere plaatje. Strategisch is hij ijzersterk en zijn creatieve brein bedenkt de beste oplossingen voor ondernemers. Mensen omschrijven Pieter als gedreven, empathisch en vol humor.

Nicole van Druten

 

Klantmanager

 

Nicole is het aanspreekpunt voor alle onze klanten. Persoonlijke aandacht is één van de kernwaarden van Puurst. En daarom kun je met al je vragen terecht bij Nicole. Geen vraag is te gek! Nicole is er helemaal voor jou. En ze zal ook regelmatig bij jou checken hoe het gaat en hoe we je verder van dienst kunnen zijn.

Je kan Nicole bereiken via klanten@puurst.nl 

Marjan van Eijk

 

Hoofd content

 

Marjan is verantwoordelijk voor alle contentverspreiding binnen Puurst. Pieter en Annemieke creëren, maar alles wat je ziet, lees of hoort is eerst langs Marjan gegaan. Een echte duizendpoot die haar hand niet omdraait voor een uitdaging. Zelf ook al jaren ondernemer en daardoor een prachtige toegevoegde waarde voor ons team.

Miriam Vree – Van Straten

 

Facebook advertentie specialist

 

Miriam is als advertentie specialist verbonden aan Puurst. Deze multi-potentieel heeft daarnaast een prachtig bedrijf waarin ze ruiters helpt bij de droomsamenwerking met hun paard.

William Meister

 

Business Coach

 

William is al jaren een super goede coach en mentor. Om die reden neemt hij regelmatig een Implementatie Coachingsessie voor zijn rekening. Zijn kracht ligt in het ‘doden van draken’ zoals hij dat zo mooi zegt. Je weet wel, die stemmetjes die je echt tegenhouden om te groeien en echt de stappen te nemen die nodig zijn voor groei. Wij zijn dan ook super trots dat hij onderdeel is van ons team.

" There are no quick wins in business.
It takes years to become an overnight success "

 

Richard Branson

Blaadje