ONLINE
KLANTEN
VINDEN

Van volger naar klant

De spoedcursus die je alles geeft wat je nodig hebt om
online contact te leggen met nieuwe klanten en ze
omver te blazen met de waarde die jij te bieden hebt!

Het kan echt enorm lastig zijn om online klanten te vinden. Je hoort van alles over funnels, e-maillijsten, Facebook advertenties en nog veel meer. In de online marketingwereld is het gemakkelijk (en normaal) om overweldigd te worden door alle opties. Daarnaast heeft ook niet iedere ondernemer het budget om van alles te proberen. Je wilt er zeker van zijn dat je tijd en geld in iets steekt dat echt vruchten gaat afwerpen en dat je klanten en inkomsten oplevert.

 

Maar goed, wat ga je dan doen? De meeste ondernemers gaan voor een hapsnap benadering waarbij ze alles wat ze zien uitproberen om erachter te komen wat resultaat oplevert. Maar ze ontdekken snel dat deze aanpak niet werkt en alleen leidt tot veel tijdverdrijf en … geen nieuwe klanten.

 

Herken je dat? En zou je willen dat er een manier was om betalende klanten te krijgen – op een makkelijke manier die past bij jou – zonder geld uit te geven aan dure tools en advertenties? Zo ja, lees verder!

Leer 4 strategieën om waarde te creëren die klanten oplevert

In deze simpele videotraining waarmee je meteen aan de slag kunt, leer ik je hoe ik en mijn klanten tienduizenden euro’s verdienden zonder complexe funnels, e-maillijst, mensen te spammen, opdringerige berichten te sturen en geld te besteden aan advertenties.

 

Het zijn geen moeilijke stappen of trucjes die je moet toepassen – het zijn vier simpele strategieën die je snel en eenvoudig kunt toepassen om je meer bekendheid te geven online en mensen aan je bedrijf te binden. Je kunt ze toepassen zonder dat je veel volgers hebt, zonder technisch team en zonder groot budget. Ik paste ze al toe toen ik net begon als ondernemer.

 

In deze training leer ik je hoe ze werken en waarom ze werken – zodat je ze zelf kunt toepassen!

Voor wie is deze training?

Deze training is speciaal voor ondernemers die een grotere impact willen hebben met hun bedrijf en die zich in onderstaande herkennen. 

  • Je bent een ondernemer met ambitie en wilt graag meer mensen helpen met je bedrijf.
  • Je hebt nog geen groot aantal volgers, geen grote e-maillijst of enorme klantenlijst. Dat maakt niet uit, zo begint iedereen. Juist dan werken de strategieën heel goed.
  • Je wil je onderscheiden van ‘schreeuwers’ die je online ziet. Met jouw marketing wil je juist je klant centraal zetten en integriteit uitstralen.
  • Je wil tijd en geld besparen en dus niet leren hoe je advertenties maakt op Facebook of Instagram.
  • Je hebt al veel geprobeerd maar het werkte onvoldoende voor je. Je wilt voorkomen dat je nog meer tijd en geld investeert in strategieën die niet werken.

Wat ga je leren?

  • De vier meest gemaakte fouten door ondernemers op social media, en hoe jij die kunt vermijden.
  • Het social media landschap is erg veranderd in de afgelopen jaren. Wat werkt er niet meer?
  • Waarom de meeste ondernemers geen klanten halen uit social media en hoe je kunt vermijden dat je opdringerig overkomt.
  • De vier manieren waarop je waarde kunt leveren op zo’n manier dat je er ook daadwerkelijk nieuwe klanten en opdrachten door kunt krijgen.
  • Hoe zet je social media in om die waarde te promoten?

 

Aan het einde van deze training heb je praktische strategieën, ideeën en projecten die je meteen kunt toepassen, zonder geld uit te geven en die je nieuwe klanten kunnen opleveren. Zelfs al in de komende weken!

Het kost niet meer dan een paar uur per week
om jouw volgende 5-10 goedbetaalde klanten te krijgen.
En het hoeft ook niet moeilijk te zijn.

De investering voor deze training is 297 euro exclusief btw. Omdat de training je precies leert hoe je online klanten kan werven, weet ik zeker dat die investering al snel weer is terugverdiend door deelnemers.

 

Speciaal voor jou als relatie geldt de prijs van 77 euro exclusief btw. Meld je aan via onderstaande knop.